سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
کد COI مقاله: ESPME02_052
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,738
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه لایه بندی حرارتی مخزن سد پیشین با استفاده از مدل CE-QUAL-W2
چکیده مقاله:
دریاچه ها و مخازن سد ها از جمله منابع مهم تأمین آب می باشد. عوامل بسیاری کیفیت آب ابن منابع را تحت تأثیر قرار می دهد، از جمله این عوامل افزایش زمان ماند آب و ایجاد پدیده لایه بندی حرارتی در آنهاست. سد پیشین در استان سیستان و بلوچستان بر روی رودخانه سرباز واقع شده است. این سد حجم معادل 170 ملیون متر مکعب دارد.در این مقاله پدیده لایه بندی حرارتی در این سد با استفاده از مدل CE-QUAL-W2 بین سالهای 2008 تا 2011 مورد مطالعه قرار گرفت.با توجه به داده های در دسترس نتایج مدل سازی نشان دهنده وجود یک رژیم حرارتی تقریبا پایدار بوده که اختلاط کامل را تنها در صورت بروز سیلاب های فصلی تجربه می کند. در طول شبیه سازی از حدود عمق 30 متری تا کف مخزن دما تقریبا ثابت بود و اختلاط لایه سطحی تحت تاثیر جریان ورودی و بادهای منطقه ای روی می دهد.با توجه به لایه بندی حرارتی شکل گرفته در این مخزن ، خروج آب از دریچه های پائینی و تخلیه از لایه پایدارعمق مخزن به اختلاط آب و بهبود کیفیت آن کمک می کند.
کلیدواژه ها:
لایه بندی حرارتی، رودخانه سرباز، سد پیشین، CE-QUAL-W2
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/147510/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعیدی، پونه و میرآخورلی، شیما و آئینی، شیدا و مهردادی، ناصر،1391،مطالعه لایه بندی حرارتی مخزن سد پیشین با استفاده از مدل CE-QUAL-W2،دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/147510
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، سعیدی، پونه؛ شیما میرآخورلی و شیدا آئینی و ناصر مهردادی)
برای بار دوم به بعد: (1391، سعیدی؛ میرآخورلی و آئینی و مهردادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد رسوبگیر لوله گردابی در شرایط دبی خروجی کنترل شده و بدون کنترل(آزاد) بر پارامترهای موثر در تله اندازی رسوبات
- بررسی عددی تغییرات لایه بندی شوری درمخزن سد
- مروری بر مساله سازند گچساران مخزن سد گتوند علیا قسمت اول: معرفی و تشریح ابعاد مساله
- بررسی بروز لایه بندی حرارتی و تغذیه گرایی درمخزن سد بافت براساس روابط تجربی
- بررسی لایه بندی حرارتی مخزن سد طرق با استفاده از مدل CE-QUAL-W2
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.