سال انتشار: 1401
محل انتشار:
چهارمین کنفرانس بین المللی بهداشت، بحران و ایمنی
کد COI مقاله: HCSCONF04_072
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 25
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی اختلالات رپلاریزاسیون درنوار قلب بیماران دچار جریان خون آهسته کرونری بستری شده در بیمارستان با تشخیص سندرم حاد کرونری
چکیده مقاله:
مقدمه: پدیده CSF)coronary slow flow) یک یافته آنژیوگرافیک است که مشخصه آن تاخیر در پرشدنعروق دیستال در غیاب تنگی قابل مشاهده در عروق اپیکاردیال کرونر می باشد. هدف از این مطالعه تعیینتغییرات رپلاریزاسیون در نوارقلب بیماران با coronary slow flow بستری در بیمارستان با تشخیص سندرمحاد کرونر ی میباشد.روش کار: در این مطالعه مقطعی، ۳۷ بیمار که با تشخیص سندرم حاد کرونری بستری در بیمارستان که تحتآنژیوگرافی قرار گرفته و بر اساس TIMI flow rate دارای شواهد coronary slow flow بودند وارد مطالعهشدند.پرونده ۳۷ نفر از افراد دارای کرونر نرمال نیز به عنوان گروه کنترل مورد بررسی قرار گرفت. از طریق پروندهتغییرات در سگمان ST-T , و نیز مقدار QT ,QTc و TPe بیماران مورد ارزیابی قرار گرفت که در انتها نتایجحاصل به کمک نرم افزار SPSS ورژن ۲۱ مورد تحلیل قرار گرفت .نتایج: بر اساس مدل رگرسیون لجستیک چند متغیره برای تعیین عوامل مرتبط با وقوع CSF ، دو عامل جنسمرد (OR=۱۴.۳۲۴ , P=۰.۰۰۱) و سابقه دیابت ملیتوس (OR=۶.۲۶۵ , P=۰.۰۲۹) عوامل پیش بینیکننده وقوع CSF بودند. با اینحال، هیچیک از عوامل QT ، QTc ، TPe و یا نسبت TPe به QT با وقوع CSFارتباطی نداشتند.نتیجه گیری: عوامل پیش بینی کننده و مرتبط با وقوع CSF شامل جنس مذکر و سابقه ابتلا به دیابت ملیتوسبود. در این راستا، وقوع CSF با افزایش وقوع تغییرات الکتروکاردیوگرافیک از قبیل تغییرات ST-T ، معکوسشدن T، هیپرتروفی بطن چپ و همچنین تغییرات در معیارهای QT ، QTc و TPe همراه نمی باشد. به عبارتدیگر، وقوع تغییرات الکتروکاردیوگرافیک با وجود CSF مرتبط نیست .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HCSCONF04_072 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1472522/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاج احمدی، مژگان و شهاب دابری، ونوس و میرزامحمدی، شاهین،1401،ارزیابی اختلالات رپلاریزاسیون درنوار قلب بیماران دچار جریان خون آهسته کرونری بستری شده در بیمارستان با تشخیص سندرم حاد کرونری،چهارمین کنفرانس بین المللی بهداشت، بحران و ایمنی،https://civilica.com/doc/1472522
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1401، حاج احمدی، مژگان؛ ونوس شهاب دابری و شاهین میرزامحمدی)
برای بار دوم به بعد: (1401، حاج احمدی؛ شهاب دابری و میرزامحمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی روشهای عملی اصلاح ترکیبات هیدرو کربن های چند حلقه ای( PAHs) در خاک های آلوده محیط زیست
- بررسی شیوع افسردگی بعد از زایمان در زنان ساکن شهر زابل
- طب مکمل و انواع روشهای درمانی آن
- بررسی و شناسایی کانونهای خطر بیولوژیک در راستای ارتقاء سلامتی و بهداشت در شرکت سایپا
- بررسی آگاهی و عملکرد دانش آموزان در خصوص رفتارهای پیشگیری کننده از ابتلا و گسترش آنفلونزای نوع A
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.