سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: WATERCONF04_017
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 18
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد کدنویسی و شبیه سازی عددی در تعیین ضریب تخلیه رابطه کلاسیک روزنه نشت از لوله برای جریان های غیرماندگار میرا
چکیده مقاله:
زبان های مختلف برنامه نویسی از مهم ترین ابزارهای مهندسین جهت انجام محاسبات نرم و تحلیل پدیده های فیزیکی می باشد. از طرفی با گذشت زمان، خطوط لوله انتقال آب دچار فرسودگی و در نتیجه نشت سیال از آن می گردد و از آنجایی که عموما جریان در آنها از نوع غیرماندگار بوده، تعیین میزان نشت از روزنه در حضور جریان های میرا اهمیت خود را نشان می دهد. در این میان میزان نشت آب کاملا بهضریب تخلیه روزنه بستگی دارد و تخمین آن ضرورتی اجتناب ناپذیر است. بدین منظور بر مبنای روابط هیدرولیکی موجود ابتدا مدلی کامپیوتری به کمک زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک تهیه و سپس جریان های غیرماندگار سریع در حضور نشت مورد شبیه سازی عددی قرار گرفت. نتایج شبیه سازی به کمک روش تحلیل معکوس جریان میرا با نتایج آزمایشگاهی ثبت شده مقایسه شد تا بهترین برازش را باهم دارا باشند. در این حالت ضریب تخلیه روزنه dc در رابطه کلاسیک توریچلی کالیبره و تخمین زده شد. نتایج نشان داد روزنه های نشت با قطر بیشتر ( ۱۰ میلی متر) ضریب تخلیه نسبتا بزرگ تری نسبت به روزنه های با قطر کمتر ( ۴ میلی متر) دارند. زمان استهلاک موج فشاری با افزایش قطر روزنه به شکل ملموسی کاهش می یابد. همچنین مدل کدنویسی شده توانایی کاملا مناسبی در شبیه سازی موجفشاری جریان گذرا در حضور نشت دارد که این موضوع حاکی از تخمین صحیح پارامتر موثر ضریب تخلیه روزنه نشت dc است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا WATERCONF04_017 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1467433/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، کامران،1400،کاربرد کدنویسی و شبیه سازی عددی در تعیین ضریب تخلیه رابطه کلاسیک روزنه نشت از لوله برای جریان های غیرماندگار میرا،چهارمین همایش ملی راهکارهای پیش روی بحران آب در ایران و خاورمیانه،تهران،https://civilica.com/doc/1467433
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، محمدی، کامران؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، محمدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- احداث سدهای خاکی راهکاری برای جلوگیری ازاتلاف و بهینه سازی و ارتقای بهره وری از منابع آب سطحی برای گسترش فعالیتهای کشاورزی (مطالعه موردی استان زنجان)
- استفاده از پلیمر فرا جاذب آبPR 3005 A جهت موفقیت برنامه های آبیاری در مناطق خشک و نیمه خشک
- نگرشی بر اسراف و ضایع نمودن منابع آب کشور در مراحل تولید و مصرف محصولات کشاورزی
- نگرشی دوباره بر پژوهشهای بازده آبیاری در جمهوری اسلامی ایران
- مدیریت تقاضای منابع آب در کشور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- مدیریت منابع و اصلاح الگوی مصرف آب در بخش معدن و صنایع معدنی ایران (بخش اول)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه نحوه واگذاری اموال، تاسیسات، ماشین آلات و هرگونه مالکیت مربوط به تاسیسات آب و فاضلاب»
- بررسی تاریخی صنعت آب و مسائل حقوقی آن
- اصلاحات نهادی به منظور ارتقای ظرفیت سیستم حکمرانی آب برای انطباق با شرایط جدید آبی (۲)
- آسیب شناسی حوزه قانونگذاری ایران از منظر سازوکارهای تاثیرگذار بر منابع آب (۱)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.