بررسی تاثیر ساختار تیمی چابک در سازمان بر ارتقای مشتری مداری صنایع تولیدی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی جهش علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MMEA01_0670
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 134
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد رحیمی مدیسه

کارشناسی مدیریت بازرگانی از دانشگاه لرستان

سیداحمد میرجعفری اردکانی

کارشناسی ارشد مدیریت مالی_مهندسی مالی و مدیریت ریسک

چکیده

در بازار رقابتی، نیاز مبرمی به توسعه و بهبود انعطاف پذیری و نیز پاسخگویی سازمان وجود دارد. امروزه بسیاری از سازمانها و شرکت ها با رقابت فزایندهپایدار و نامطمئنی روبه رو هستند که به واسطه نوآوری های تکنولوژیکی، تغییر محیط های بازاری و نیازهای درحال تغییر مشتریان، شدت یافته است. اینوضعیت بحرانی موجب اصلاحات عمدهای در چشمانداز استراتژیک سازمان، اولویت های کسب وکاری، و بازبینی مدلهای سنتی و حتی مدل های نسبتا معاصرشده است. چابکی بر تیم کاری خلاق و سازگار در حل مسائل پیچیده تاکید میکند و یک ساختار تیمی چابک، میتواند کیفیت فرآیندهای مشتری مداری رادر سازمانها و شرکتها ارتقا دهد. صنایع تولیدی در معنای عام در گروه صنایع بزرگ به حساب میآیند و رویکردهای سنتی یا زمانبر، کیفیت مشتری مداریاین صنایع را تحت تاثیر قرار میدهد. پژوهش حاضر یک تحقیق توصیفی - مقطعی بود که در آن جمعآوری اطلاعات از طریق دانش تخصصی نویسنده مسئولو همکاران، مطالعه کتابخانهای، جدیدترین مقالات مرتبط با موضوع در پایگاه های داده مهم و شناخته شده علمی و پژوهشی و با استفاده از کلمات کلیدیمرتبط با روایی و پایایی پژوهشهای کیفی صورت گرفت. مهم ترین دستاوردی که در این پژوهش بر محققین روشن شد، شناخت و چگونگی بکارگیریساختار تیمی چابک در فرآیندهای مشتریمداری صنایع تولیدی است. نتایج دستاورد نشان داد که چابکی در ساختارهای سازمانها و صنایع بزرگ به نحویکه در نتیجه گیری تحقیق بیان شده است، می تواند شاخص های مشتری مداری را افزایش دهد که در نهایت بر سودآوری این بنگاهها، تاثیر مثبت خواهد داشت.

کلیدواژه ها

مشتری مداری، صنایع تولیدی، ساختار تیمی، ساختار تیمی چابک، ارتقای مشتری مداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.