سال انتشار: 1401
کد COI مقاله: IMEAECONF02_059
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 30
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله یک الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات پویای بهبودیافته برای تخمین پارامترهای سلول های خورشیدی با استفاده از اطلاعات برگه داده
چکیده مقاله:
ماژول های سلول خورشیدی (فتوولتائیک (PV)) مدار الکتریکی با جریان و ولتاژ مناسب هستند. تخمین صحیح پارامترهای مشخصه جریان-ولتاژ (I-V) در ماژول های PV بسیار مهم است. انتخاب صحیح پارامترها معمولا به مشخصات مدار ماژول وابسته بوده و تخمین مقادیر بر اساس داده های تجربی و از شبیه سازی و کنترل ماژول های PV به دست می آید. بااین حال، در بیشتر موارد دستیابی به مقادیر دقیق پارامترها، به-خصوص در نقاط مشخصه I-V یک ماژول PV آسان نیست. در واقعیت، سازندگان ماژول های PV اطلاعات مشخصه I-V را در سه نقطه مدار باز، مدار اتصال کوتاه و حداکثر توان ارائه می کنند. ازاین رو، تخمین پارامترها در سه نقطه اصلی مذکور با استفاده از اطلاعات برگه داده (ارائه شده توسط سازندگان) یک راه حل کاربردی است. این مطالعه، نخست، سه ماژول PV پلی کریستال، تک کریستال و لایه نازک را در مدل مدار تک دیودی و دو دیودی تعریف کرد. سپس، الگوریتم پیشنهادی "بهینه سازی ازدحام ذرات پویای بهبودیافته (IDPSO)" را برای تخمین مقادیر پارامترها بکار برد. IDPSO نسبت به الگوریتم استاندارد PSO در استفاده از تکنیک مقداردهی پویا برای تنظیم خودکار پارامترهای PSO تفاوت داشت. هدف مطالعه، کمینه سازی مقادیر خطا در هنگام تخمین مقادیر پارامترهای مشخصه I-V با تکیه بر اطلاعات برگه داده بود. برای اثبات کارایی رویکرد پیشنهادی، IDPSO با برخی از الگوریتم های پرکاربرد در ادبیات مقایسه شد. نتایج آزمایشاتی نشان داد IDPSO با تشخیص بهینه تمامی پارامترهای یک ماژول PV (بدون در نظر گرفتن هیچ پارامتر از پیش تعیین شده دیگر) و نیز دریافت خطای تقریبا صفر (<〖۱۰〗^(-۱۵))، یک الگوریتم کارا، پایدار و سریع در حل مسئله پیشنهادی است.
کلیدواژه ها:
ماژول سلول خورشیدی ، مشخصه جریان - ولتاژ ، مدل تک دیودی و دو دیودی ، بهینه سازی ازدحام ذرات ، تنظیم پویای پارامترها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMEAECONF02_059 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1448445/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، حسین،1401،یک الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات پویای بهبودیافته برای تخمین پارامترهای سلول های خورشیدی با استفاده از اطلاعات برگه داده،دومین کنفرانس مکانیک،برق ،مهندسی هوافضا و علوم مهندسی،https://civilica.com/doc/1448445
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1401، محمدی، حسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1401، محمدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سیستم هوشنمد موتور گازسوز
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- توانایی های بخش های تحقیق و توسعه و کشش بازارجهانی ادوات فیبر نوری برای برنامه ریزی در مخابرات نوری کشور
- IT & Automotive Industry
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- سیستم های تصفیه ، فیلترها و نانوفیلترهای هوا در نیروگاه های برق
- حفاظت سیستم های قدرت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.