سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر محدودیتهای ۱۹-COVID بر روان مراقبین خانواده کودکان با ناتوانی رشدی عصبی

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 195

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PEXCEC02_039

تاریخ نمایه سازی: 18 اردیبهشت 1401

چکیده مقاله تاثیر محدودیتهای ۱۹-COVID بر روان مراقبین خانواده کودکان با ناتوانی رشدی عصبی

مقدمه: مراقبین کودکانی که دارای ناتوانی رشدی عصبی هستند در برابر مشکلات سلامت روان، آسیب پذیرتر هستند. این مشکلات تحت تاثیر رفتارهای چالش برانگیز کودک و راهبردهای مقابله ای مراقب قرار می گیرند.مواد و روش ها: یک نظرسنجی آنلاین با روش های ترکیبی بر روی مراقبین کودکان دارای ناتوانی های عصبی رشدی(۲۴نفر) و کودکانی که معمولا در حال رشد هستند (۶۷ نفر) در همه گیری ۱۹-COVID در شهرستان شوشتر در سال ۱۴۰۰ انجام شد.نتایج نشان داد که وجود رفتارهای چالش برانگیز مرتبط با ناتوانی عصبی رشدی و راهبردهای مقابله ای مراقب، آشفتگی روانی آن ها را در طول قرنطینه پیش بینی می کند. مضامینی که بیان شدند عبارت بودند از دست دادن آزادی، فراموش شده، حمایت نشده و غیره بوده است.بحث و نتیجه گیری: نتایج نشان دهنده نیاز مبرم به اجرای حمایت مناسب برای محافظت از سلامت روان مراقبان است.

کلیدواژه های تاثیر محدودیتهای ۱۹-COVID بر روان مراقبین خانواده کودکان با ناتوانی رشدی عصبی:

نویسندگان مقاله تاثیر محدودیتهای ۱۹-COVID بر روان مراقبین خانواده کودکان با ناتوانی رشدی عصبی

اکرم همتی پور

کارشناسی ارشد پرستاری، گروه کودکان، دانشگاه علوم پزشکی آبادان، آبادان، ایران

مقاله فارسی "تاثیر محدودیتهای ۱۹-COVID بر روان مراقبین خانواده کودکان با ناتوانی رشدی عصبی" توسط اکرم همتی پور، کارشناسی ارشد پرستاری، گروه کودکان، دانشگاه علوم پزشکی آبادان، آبادان، ایران نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی کودکان استثنایی (کودکان با نیازهای ویژه) از منظر روانشناسی تربیتی، علوم شناختی و آسیب شناختی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کووید-۱۹، مراقبان، مقابله، رفتارهای چالش برانگیز، ناتوانی های عصبی رشدی هستند. این مقاله در تاریخ 18 اردیبهشت 1401 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 195 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: مراقبین کودکانی که دارای ناتوانی رشدی عصبی هستند در برابر مشکلات سلامت روان، آسیب پذیرتر هستند. این مشکلات تحت تاثیر رفتارهای چالش برانگیز کودک و راهبردهای مقابله ای مراقب قرار می گیرند.مواد و روش ها: یک نظرسنجی آنلاین با روش های ترکیبی بر روی مراقبین کودکان دارای ناتوانی های عصبی رشدی(۲۴نفر) و کودکانی که معمولا در حال رشد هستند ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کرونا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر محدودیتهای ۱۹-COVID بر روان مراقبین خانواده کودکان با ناتوانی رشدی عصبی با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.