بررسی تاثیر مشخصه های فنی مدیریت ارتباط با مشتریان از طریق شبکه اجتماعی بر فرآیندهای اطلاعات مشتری و عملکرد ارتباط با مشتریان (مورد مطالعه: شعب بیمه های دولتی و خصوصی شهر اهواز)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MANACC08_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 266
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید بیژن زاده

دانش آموخته ی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت کسب و کار، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

امین موجودی

استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

چکیده

در دهه ی اخیر استفاده از شبکه های اجتماعی در همه جا فراگیر شده است و سازمان ها باید این ابزار را برای دستیابی به اهداف استراتژیک خود مدیریت کنند. شرکتها نیاز به اصلاح رویکرد خود در مدیریت ارتباط با مشتری و استفاده و توسعه قابلیتهای جدید بازاریابی دارند که رضایت مشتری را به همراه داشته باشد. از این رو هدف این پژوهش بررسی تاثیر مشخصه های فنی مدیریت ارتباط با مشتریان از طریق شبکه های اجتماعی بر فرآیندهای اطلاعات مشتری و عملکرد ارتباط با مشتریان بود. برای انجام این پژوهش، ۳۰۰ پرسشنامه در بین مشتریان شعب بیمه های دولتی و خصوصی شهر اهواز توزیع که ۲۸۶ پرسشنامه جمع آوری شد. روش پژوهش به لحاظ هدف، کاربردی و به لحاظ ماهیت و روش، توصیفی است. آزمون فرضیه ها در نرم افزار لیزرل انجام شد. نتایج پژوهش حاکی از تاثیر مثبت مشتری گرایی و ویژگی های فنی تکنولوژی مدیریت ارتباط با مشتریان بر میزان درگیری مشتریان داشت. همچنین نتایج نشان داد که فرآیند اطلاعات مشتری و درگیری مشتری بر عملکرد مدیریت ارتباط با مشتریان تاثیر مثبتی دارد. یکی دیگر از نتایج تحقیق حاضر این بود که تنوع شبکه های اجتماعی مورد استفاده برای برقراری رابطه با مشتریان، بر فرآیند اطلاعات مشتری و درگیری مشتری تاثیر گذار است. همچنین نتایج تحقیق، تاثیر تعدیل گری نوع مالکیت شرکت بر روابط بین فرضیه ها را نیز تایید کرد.

کلیدواژه ها

مدیریت شبکه اجتماعی مشتریان، فرآیندهای اطلاعاتی مشتری، عملکرد ارتباط با مشتریان، مدیریت ارتباط با مشتریان، بازاریابی رابطه مند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.