تاثیر آموزش تردمیل با پشتیبانی از وزن بدن بر عملکرد قلبی عروقی و ریوی در افراد مبتلا به آسیب نخاع

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین همایش ملی تازه های پژوهش در فیزیولوژی ورزشی
  • کد COI اختصاصی: NRCSPUMA01_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 362
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

باقر شجاع انزابی

کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی

رضا فرضی زاده

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده

هدف: ارزیابی شواهد موجود با توجه به تاثیر تمرینات تردمیل با پشتیبانی از وزن بدن (BWSTT) بر عملکرد قلبی عروقی و ریوی در افراد مبتلا به آسیب نخاعی (SCI) با تمرکز بر نتایج ضربان قلب (HR)، فشار خون (BP)، و پارامترهای تنفسی.آموزش راه رفتن آسیب نخاعی (SCI) یک بیماری پزشکی جدی است که منجر به از دست دادن یا اختلال در عملکرد حسی - حرکتی میشود، که بر کیفیت زندگی تاثیر منفی میگذارد. افراد مبتلا به SCI مستعد ابتلا به عوارض مختلف ثانویه از جمله وخامت در سلامت قلب و عروق و تنفس هستند، شرکت در ورزش منظم برای جلوگیری یا کاهش عوارض ثانویه بعد از SCI ضروری است.آموزش تردمیل با پشتیبانی از وزن بدن BWSTT ابزاری است که به طور گسترده در برنامه توانبخشی برای افراد استفاده میشود. آموزش منظم پیاده روی با استفاده از BWSTT میتواند به بهبود سلامت قلب و عروق و ریوی کمک کند این بررسی سیستماتیک با هدف ارزیابی کیفی شواهد موجود در مورد اثرات آموزش پیاده روی با استفاده از BWSTT بر سلامت قلب و عروق و ریوی در افراد مبتلا به SCI انجام شده است که به بهبودی افراد بیمار منجرشده در مقایسه با ورزش دوچرخه سواری، تمرین پیاده روی میتواند فعالیت عضلات بزرگتر بدن (یعنی عضلات پا و تنه) را از طریق فعال سازی مولدهای الگوی مرکزی واقع در نخاع تحریک کند. علاوه بر این، در حالت قائم در هنگام راه رفتن آموزش میتواند استرس و چالش بیشتری برای سیستم قلبی عروقی ایجاد کند. نشان داده شده است که در افراد مبتلا به SCI، جذب HR و اکسیژن در طی تمرین BWSTT در مقایسه با ورزش در حالت نشسته به طور قابل توجهی بالاتر بود. در نتیجه، ورزش پیاده روی ممکن است سازگاری مثبت بیشتری را در HR نسبت به رویکردهای ورزش معمولی مانند دوچرخه سواری ایجاد کند.

کلیدواژه ها

آموزش تردمیل با پشتیبانی از وزن بدن - فشار خون - ضربان قلب- تمرین حرکتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.