سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: SDCM01_020
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 74
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان به منظور افزایش راندمان پیمانکاران
چکیده مقاله:
مدل سازی اطلاعات ساختمان تکنولوژی است که برای همیشه مسیر طراحی معماری، مهندسی، ساخت را تغییر می دهد. اگرچه معماران و مهندسین طراح، بهره برندگان اصلی BIM شناخته می شوند ولی باید اذعان داشت صنعت ساختمان سازی در این زمینه بسیار ذینفع می باشد. BIM به پیمانکاران یک فرصت خارق العاده می دهد تا قبل از شروع به پروژه، روشهای اجرا و وسایل موردنیاز خود را برنامه ریزی کنند وکل تیم اجرایی شامل پیمانکار اصلی، پیمانکاران جزء و سازندگان می توانند در کنار هم با استفاده از امکانات شبیه سازی مجازی فرآیند ساخت، به تمرین توالی اجرا، تعیین محل های داربست ها، بالابرها و مدیریت سایت پروژه و غیره بپردازند و اثرات تصمیمات خود را قبل از شروع اجرا ارزیابی کنند. این پژوهش به مطالبی در خصوص اینکه چگونه BIM می تواند برای نیازهای خاص پیمانکاران مزیت ایجاد کند می پردازد. سپس به زمینه های کاربردی مهمی همچون؛ تحلیل ساخت پذیری و تشخیص ناسازگاری، حجم کار و برآورد قیمت، برنامه ریزی، ترکیب کنترل هزینه و زمان بندی و دیگر وظایف مدیریت، ساخت بیرون از کارگاه، راهنمایی و پیگیری فعالیت های ساخت و ساز، تحویل و راه اندازی می پردازد. به عنوان بررسی میدانی، با بررسی نتایج پرسشنامه هایی بین ۱۵ پیمانکار حوزه های مختلف پروژه های عمرانی و تحلیل آنها، برنامه ریزی و زمانبندی و مدیریت زمان به عنوان بیشترین بهبود و برنامه ریزی و مدیریت و کنترل هزینه آیتم شماره دوم از لحاظ بهبود بدست آمد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SDCM01_020 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1430269/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تحصیلدوست، محمد و معتدل رو، امیر،1400،بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان به منظور افزایش راندمان پیمانکاران،اولین کنفرانس بین المللی طراحی و مدیریت ساخت پایدار،جزیره کیش،https://civilica.com/doc/1430269
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، تحصیلدوست، محمد؛ امیر معتدل رو)
برای بار دوم به بعد: (1400، تحصیلدوست؛ معتدل رو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه ی پایدار شهری با تکیه بر مفهوم شهر اسفنجی و مطالعه ی تخصصی روسازی با بتن متخلخل در شهر اسفنجی
- ارائه مدلی مبتنی بر شبیه سازی و بهینه سازی جهت برنامه ریزی پایدار ساخت پروژه های خطی
- Compressive strength of slag-based geopolymer concrete containing natural pozzolan
- Establishment of the Green Geotechnology Laboratory at Sharif University of Technology
- GaAs Solar cells for zero emission building design
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی موانع موفقیت کامل اجرای پروژه های عمرانی شرکت آب منطقه ای استان آذربایجان غربی
- درک فرآیندهای ساخت افزایشی (چاپ سه بعدی) : نمونه سازی سریع، ابزارسازی سریع، ساخت سریع
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.