تبیین مبانی فلسفی و جذابیت های هنری فضاهای آموزشی تمام هوشمند در نظام تعلیم وتربیت

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات هنر اسلامی، دوره: 18، شماره: 43
  • کد COI اختصاصی: JR_ISLART-18-43_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 266
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهناز دهقان باغ بردانی

دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم وتربیت، واحد لامرد، دانشگاه آزاداسلامی، لامرد، ایران

سید احمد هاشمی

دانشیارگروه علوم تربیتی، واحد لامرد، دانشگاه آزاد اسلامی، لامرد، ایران

مختار رنجبر

استادیار گروه علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد، ایران.

علی اصغر ماشینچی

استادیار گروه علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد، ایران.

چکیده

مدرسه هوشمند به سبب برخورداری از ابزارهای آموزشی بسیار پیشرفته، فعالیت­های جاری آن به­ویژه یادگیری، با تکیه بر جدیدترین دستاوردهای الکترونیکی و در ارتباط با شبکه جهانی صورت می­­گیرد. این مدرسه به­مثابه جایگزینی برای مدرسه سنتی در نظر گرفته شده است، جایگزینی با فراست در برابر رقیبی بی­قدر که با نفی اقتدارگرایی و آموزش­محوری معلم به سمتی سوق داده شده که در یک مدرسه هوشمند، نقش معلم از دانشوری در صحنه «به مددرسانی در حاشیه» تغییر می­کند. هدف از تحقیق حاضر، تبیین مبانی فلسفی و جذابیت­های هنری آموزش­های تمام هوشمند در نظام تعلیم و تربیت است. روش تحقیق حاضر، توصیفی- تحلیل است. مساله­ی اساسی این پژوهش، ارائه الگوی فضاهای آموزشی تمام هوشمند کاربرمحور در ساختار تعلیم و تربیت مجازی نسل نو می­باشد. بررسی مبانی فکری (انسان­شناسی، جهان­شناسی و معرفت­شناسی)، یکی از مسائل بنیادین فلسفه و از واقعیات مرجح اندیشمندان است. با این وجود، مبانی فلسفی عمدتا به عنوان پاردایم های تحقیق عمل کرده و فضای تولید علم را جهت می دهند. آموزش هوشمند دارای مبانی فلسفی خاص خود بوده و یک انقلاب آموزشی و راهبرد جدیدی است که چالش­های موجود در آموزش سنتی را که در آن عمدتا معلم به عنوان منبع مفاهیم نقش فعالی را ایفا نموده و یادگیرندگان در این فرایند نقش منفعل را بر عهده دارند، حل می­نماید.اهداف پژوهش:۱.شناخت  فضاهای آموزشی تمام هوشمند در نظام تعلیم و تربیت.۲.آشنایی با مبانی فلسفی و جذابیت­های هنری در فضاهای آموزشی تمام هوشمند.سوالات پژوهش:۱.در فضاهای آموزشی تمام هوشمند در نظام تعلیم و تربیت چه مبانی فلسفی و جذابیت­های هنری وجود دارد؟۲.مبانی فلسفی و جذابیت­های هنری در فضاهای آموزشی تمام هوشمند چه تاثیری بر نظام تعلیم و تربیت دارد؟

کلیدواژه ها

مبانی فلسفی, جذابیت های هنری, آموزش هوشمند, تعلیم و تربیت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.