سال انتشار: 1390
محل انتشار: دومین همایش سراسری فناوری اطلاعات و ارتباطات
کد COI مقاله: NCICT02_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 859
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رویکرد نوین برزمان بندی کلاسهای آموزش و پرورش
چکیده مقاله:
زمان بندی کلاسهای آموزش و پرورش یکی از مسائل کلیدی و مهم است که جزء مسائل NP-HARD نیز می باشد که متاسفانه برای این مساله راه حلی مناسب وجود ندارد دراین مقاله از الگوریتم های ژنتیک آگاهانه برای حل مساله استفاده نموده ایم که تمامی عملگرهای ژنتیکی وابسته به شرایط کروموزوم ها تغییر می کند نتایج ارزیابی برزمان بندی کلاسهای دبیرستان شهرستان قروه حاکی از کارایی این روش است این مساله به دلیل دارا بودن پارامترهای زیاد باعث به دام افتادن الگوریتم ژنتیک دربهینه محلی می شود که برای جلوگیری از این عمل از الگوریتم های ژنتیک آگاهانه استفاده نموده ایم.
کلیدواژه ها:
الگوريتمهاي ژنتيك، زمان بندي كلاسهاي آموزشي و پرورش، عملگرهاي ژنيكي آگاهانه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/142026/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، فریبرز و کریمی، خسرو و صالحی، حمید و غلامی، لطف الله،1390،رویکرد نوین برزمان بندی کلاسهای آموزش و پرورش،دومین همایش سراسری فناوری اطلاعات و ارتباطات،ملایر،،،https://civilica.com/doc/142026
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، احمدی، فریبرز؛ خسرو کریمی و حمید صالحی و لطف الله غلامی)
برای بار دوم به بعد: (1390، احمدی؛ کریمی و صالحی و غلامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- BSFS: A Bidirectional Search Algorithm for Flow Scheduling in Cloud Data Centers
- DeepSumm: A Novel Deep Learning-Based Multi-Lingual Multi-Documents Summarization System
- Social Groups Detection in Crowd by Using Automatic Fuzzy Clustering with PSO
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.