سال انتشار: 1400
محل انتشار: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI28_440
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 168
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خواص ضد باکتریایی پپتیدهای زیست فعال در خمیرترش
چکیده مقاله:
استفاده از فرآیند خمیرترش یکی از قدیمی ترین فرآیندهای بیوتکنولوژی است . در طی تخمیر خمیرترش، باکتری های اسیدلاکتیک به دلیل داشتن فعالیت پروتئولیتیک ، قادر به تولید پپتیدهای زیست فعال با خواص ضد میکروبی هستند که ایمنی و مدتزمان ماندگاری نان حاصل از خمیرترش را افزایش می دهد. تحقیق حاضر با هدف استخراج پپتیدهای زیست فعال در خمیرترشهای تولیدشده با استفاده از باکتری های (S۱) L.plantarum و (S۲) L.sanfrancisensis بومی کشور، به منظور ارزیابی پپتیدهای زیست فعال حاصل با خاصیت آنتی میکروبی و مقایسه آن با خمیرترش شاهد (S۳) می باشد. مقدار پپتیدهای تولیدشده با روش OPA اندازه گیری شد و نتایج نشان داد که مقدار پپتیدهای تولیدشده در خمیرترشهای S۱ و S۲ در مقایسه با نمونه شاهد S۳ در بیشترین مقدار خود می باشد که به دلیل فعالیت آنزیم های پروتئولیتیک باکتری های مذکور و درنتیجه تولید پپتیدهای زیست فعال می باشد. فعالیت ضد میکروبی پپتیدهای S۱ با روش انتشار در چاهک در برابر پاتوژنهای Escherichia coli وBacillus subtilis ، در مقایسه با نمونه های دیگر بیشتر می باشد که می تواند در ارتباط با نوع پپتیدهای زیست فعال تولیدشده توسط باکتری L.plantarum باشد؛ بنابراین استفاده از باکتری L.plantarum در تهیه خمیرترش باعث افزایش خواص ضد میکروبی و درنهایت افزایش زمان ماندگاری نان حاصل می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCFOODI28_440 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1413763/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فتحی آذر، مریم و سیدین اردبیلی، سیدمهدی و حجازی، محمدامین و غیاثی طرزی، بابک،1400،بررسی خواص ضد باکتریایی پپتیدهای زیست فعال در خمیرترش،بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1413763
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، فتحی آذر، مریم؛ سیدمهدی سیدین اردبیلی و محمدامین حجازی و بابک غیاثی طرزی)
برای بار دوم به بعد: (1400، فتحی آذر؛ سیدین اردبیلی و حجازی و غیاثی طرزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر پروتئاز استخراجی از گندم سن زده بر طول پپتید حاصل از هیدرولیز و ویژگی کف کنندگی پروتئین آرد گندم سالم
- راهکارهای افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه: با نگاهی ویژه بر صنایع غذایی
- بررسی تاثیر pH، غلظت و نوع سیستم تحویل بر خصوصیات نانوغذا فرموله شده برای بیماران گاسترکتومی
- بررسی بافت نان حجیم غنی شده با آرد ارزن دم روباهی
- استفاده از اسیدهای چرب ضروری در تولید پاستاهای فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.