یافته هایی جدید از بالتوریهای خانواده Myrmeleontidae (Neuroptera) در استان خراسان رضوی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF11_154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 332
نویسندگان
دانشجوی ارشد حشره شناسی کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشیار گروه گیاهپزشکی، دانشکده تولید گیاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتری حشره شناسی کشاورزی، بخش تحقیقات رده بندی حشرات، موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران.
استادیار گروه گیاهپزشکی، دانشکده تولید گیاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعیگرگای
چکیده
راسته بالتوری ها یکی از راسته های مهم در امر کنترل بیولوژیک آفات کشاورزی به شمار می آید. این راسته دارای بیش از ۶۰۰۰ گونه توصیف شده در جهان میباشد که از این تعداد خانواده Myrmeleontidae با ۲۱۰۰ گونه توصیف شده غنی ترین خانواده این راسته از نظر تعداد گونه محسوب میشود. استان خراسان رضوی جزو مناطقی از ایران میباشد که مطالعات چندانی درباره شناسایی فون خانواده Myrmeleontidae در آن انجام نشده است، بر همین اساس نمونه برداریهایی از منطقه قوچان و نواحی اطراف آن در مدت سه سال با تور دستی و تله نوری انجام گرفت. نمونه ها پس از اتاله و تهیه اسلاید غیر دایمی، تحت نامCreoleon remanei، C. plumbeus، Distoleon tetragrammicus، Cueta lineosa، C. modesta، Neuroleon jucundus وMyrmeleon inconspicuus شناسایی شدند، که از این تعداد پراکنش تمامی گونه های فوق برای استان خراسان رضوی جدید محسوب میشود. در انتها لیستی از گونه ها به همراه شکل شناسی و تصاویری از آنها آورده شده است.کلیدواژه ها
فون، بالتوری، Neuroptera، Myrmeleontidae، خراسانمقالات مرتبط جدید
- A Comprehensive Review of The Challenges Facing the Use of Nanoparticles in The Treatment of Parasitic Infections
- مروری بر لیشمانیوز از اپیدمیولوژی تا روش های تشخیصی نوین
- مروری بر روشهای خشک کردن گیاهان باتاکید بر خشک کردن پاششی
- بهبود فرایندهای تشخیصی و پیشگیری سرطان حیوانات با هوش مصنوعی و فناوری های نوین: پیشرفت ها، چالش ها و چشم انداز آینده
- Integrated Interdisciplinary One Health Surveillance Systems for Early Detection of Disease Spillovers: Pandemic Preparedness and Outbreak Investigation
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.