مروری بر عملکرد ماشین های گریدر خودگردان و تراکتوری در زمان انجام عملیات تسطیح اراضی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
  • کد COI اختصاصی: NACONF11_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 269
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین لطفعلیان دهکردی

استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد

اشکان فارسی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد

چکیده

با توجه به اینکه ماشین های گریدر در عملیاتهای گوناگونی از قبیل : تسطیح اراضی کشاورزی، ایجاد راه و مسیر، تسطیح اراضی دقیق به منظور ایجاد زیرساخت مطلوب، برف روبی مسیرها و تمیزکردن سطح زمین کاربرد دارند و توسط شرکت های سازنده بسیار زیادی در سراسر جهان تولید و عرضه می شوند، بنابراین لازم است میزان پیشرفت این ماشین ها در طی سالهای اخیر مورد بررسی دقیق قرار گیرد تا عملکرد این ماشین ها و میزان راندمان آنها در زمان انجام عملیات تسطیح اراضی مورد بررسی قرار گیرد. در همین راستا با توجه به کاربرد فراوان این ماشین ها در انجام عملیات تسطیح اراضی دقیق ، انواع تراکتوری این ماشین ها طراحی و ساخته شدهاند تا در عملیاتهای دارای حجم کار کمتر مورد استفاده قرار گیرند. به همین ترتیب با توجه به میزان کاربرد فراوان این ماشین ها و ساختار متنوع آنها لازم است تا با بررسی دقیق و مقایسه ی این ماشین ها با یکدیگر، میزان پیشرفت و عملکرد آنها مورد بررسی قرار گیرد تا نیازهای فناورانه احتمالی و ضرورت اصلاح ساختار و عملکرد این ماشین ها شناسایی شود تا در آینده با استفاده از نتایج حاصل از این پژوهش ، این موارد مورد مطالعه دقیق قرار گرفته و بر طرف شوند. در انجام این پژوهش ضمن بررسی مقالات علمی معتبر منتشر شده در سالهای اخیر، از اطلاعات تجاری این ماشین ها که توسط شرکت های سازن ده آنها در سراسر جهان ارائه شده، به منظور بررسی ساختار این ماشین ها استفاده شده است . با انجام بررسی های مذکور، نتایج حاصل برخی از نیازهای فناورانه این ماشین ها را آشکار کرد که به صورت مفصل به آنها پرداخته شده است .

کلیدواژه ها

ماشین های گریدر خودگردان، گریدرهای تراکتوری، عملیات تسطیح اراضی ، ساختار و عملکرد گریدرها.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.