آسیب شناسی اجتماعی – روانی کتاب عربی پایه دهم انسانی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی آسیب های اجتماعی و روانی با تاکید بر علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: PSYSCONF01_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 291
نویسندگان
استادیار دانشگاه پیام نور.گروه زبان های خارجه
دبیر درس عربی دبیرستان های آباده
چکیده
پس از انقلاب اسلامی، لزوم یادگیری زبان عربی به عنوان زبان مشترک ملل اسلامی در نظام آموزش و پرورش ایران مطرح گردید؛ اما آموزش این زبان در مدارس با چالش ها و آسیب هایی مواجه شد همین مشکلات مانع از تحقق کامل امر یادگیری شد. لذا نگارندگان در این پژوهش کوشیدند که با استفاده از روش تحلیلی و پرسش و پاسخ به بررسی این مساله بپردازند. از این رو جهت شناسایی این آسیب ها از دیدگاه اجتماعی – روانی، ابتدا جایگاه این زبان در حوزه سیاستگذاری متون قانون اساسی، سند تحول بنیادین و اهداف کلی برنامه درس عربی در حوزه عناصر و عرصه ها بررسی گردید؛ سپس به آسیب شناسی آموزش زبان عربی و به طور اخص عربی پایه دهم انسانی پرداخته شد. نتایج تحقیق حاکی از آن است که ضعف نیروی انسانی در آموزش زبان عربی، روش سنتی آموزش زبان عربی، قواعد محوری و ... مهم ترین آسیب های اجتماعی- روانی درس عربی و چالش های آن هستند که با غیر روش سنتی آموزش زبان عربی، جایگزینی روش گفتگو محور و ایجاد انگیزش در دانش آموزان می توان تا حد زیادی به ارتقای آموزش زبان عربی در مدارس کمک کرد.کلیدواژه ها
زبان عربی، آسیب شناسی، روانی- اجتماعی، آموزش، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- بررسی مدل جهتگیری ارتباطی خانواده، سرزندگی تحصیلی و خودتنظیمی شناختی دانش آموزان
- اثربخشی شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی بر عالئم افسردگی در زنان متقاضی طلاق
- اثربخشی زوجدرمانی شناختی رفتاری بر عالئم افسردگی و کیفیت زندگی زنان آسیب دیده از خیانت زناشویی
- پیشبینی رضایت از زندگی بر اساس طرحواره های ناسازگار اولیه و مسئولیت پذیری در دانشجویان دانشگاه آزاد همدان
- افزایش دقت و تمرکز در کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.