آسیب شناسی تدریس ریاضی مقطع ابتدایی برنامه آموزشی شاد؛ قوت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدها در دوران کرونا (مطالعه موردی: پایه سوم ابتدایی مدارس شهر بهبهان سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سیزدهمین همایش ملی آموزش
  • کد COI اختصاصی: EDUCAT13_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 377
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عاطفه سادات تیموری منفرد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور اهواز

ذبیح الله عباسپور

استادیار مشاوره دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

هدف از تحقیق حاضر، آسیب شناسی تدریس ریاضی مقطع ابتدایی برنامه آموزشی شاد؛ قوت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدها در دوران کرونا (مطالعه موردی: پایه سوم ابتدایی مدارس شهر بهبهان سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰) بود. این تحقیق از لحاظ هدف، کاربردی و از نظر روش گردآوری داده ها، توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری شامل ۴۲۰ نفر از معلمان پایه سوم که بر اساس جدول کرجسی- مورگان، نمونهای به حجم ۲۰۰ نفر با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردید. در این تحقیق از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد که از روایی محتوایی و پایایی لازم برخوردار بود. همچنین در تحقیق حاضر در سطح آمار توصیفی به بررسی میانگین و انحراف استاندارد مولفه ها و در سطح استنباطی با استفاده از آزمون t تک نمونه ای و آزمون فریدمن کلیه مراحل تجزیه وتحلیل داده ها پیاده سازی گردید در نهایت یافته ها نحقیق نشان داد که از جمله نقاط قوت برنامه آموزشی شاد، کاهش اضطراب امتحان ریاضی؛ مهم ترین ضعف اجرای این برنامه، افزایش هزینه برای ایجاد بستر کافی و کارآمد جهت تامین تجهیزات آموزش مجازی برای معلمان و دانش آموزان و ضعف زیرساخت های شبکه اینترنت کشور در مقایسه با کشورهای پیشرفته؛ همچنین مهمترین فرصت عبارتست از: افزایش روحیه مشارکت در بین دانش آموزان برای فعالیت های کلاسی و مهم ترین تهدیدها شامل ارتقاء برخی از دانش آموزان به پایه بالاتر علیرغم نیاز آنها به تکرار پایه تحصیلی و افزایش افت یادگیری و دامن زدن به کمسوادی و بی سوادی دانش آموزان بود.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی، ریاضی، برنامه آموزشی شاد، کرونا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.