تاثیر همه گیری ویروس کرونا بر ارائه خدمات بهداشت روان در جوانان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس روانشناسی ،علوم اجتماعی، علوم تربیتی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: PSEHCONF01_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 248
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا غنی پور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه آیندگان، تنکابن، ایران

مهسا متولیان

کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکز، تهران، ایران

سمیه فیضی

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه پیام نور، بناب، ایران

چکیده

زمینه و هدف: اختلال بیش فعالی با کمبود توجه (ADHD)، شایع ترین اختلال ارائه شده در خدمات بهداشت روانی نوجوانان در ایران است. هدف از انجام مطالعه حاضر بررسی تاثیر همه گیری ویروس کرونا بر ارائه خدمات بهداشت روان در جوانان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه بود. روش تحقیق: روش تحقیق در این پژوهش بر اساس اهداف از انواع تحقیقات–کاربردی و به جهت ماهیت از نوع توصیفی–تحلیلی می باشد. ابزار های تحقیق شامل فیش برداری است. رهنمود های فعلی و روش های جایگزین در مورد اطمینان از ارائه خدمات کافی، مورد بحث قرار گرفته است. یافته ها: محدودیت هایی که برای کاهش شیوع کووید-۱۹ وجود دارد، احتمالا برای ماه های زیادی ادامه خواهد داشت و خدمات بهداشت روان نوجوان باید راه های جدیدی برای ارائه خدمات پایدار به افراد جوانان در ایران پیدا کنند. یک پایگاه شواهد رو به رشد برای استفاده از روانپزشکی در ارزیابی و مدیریت ADHD وجود دارد. عواملی که باید در هنگام ایجاد خدمات روانپزشکی از راه دور برای کودک و نوجوان مبتلا به ADHD در نظر گرفته شود، مشخص شده اند. نتیجه گیری: بیماری پاندمی کووید-۱۹ تاثیر مهمی در ارائه خدمات بهداشت روان کودکان و نوجوانان مبتلا به ADHD در ایران داشته است.

کلیدواژه ها

بهداشت روان، پاندمی کرونا، اختلال بیش فعالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.