سال انتشار: 1400
محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات
کد COI مقاله: ISAV11_082
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 82
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی انواع نقص عملکردی در میراگر های رئومغناطیسی و مدل سازی آنها
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین چالش ها در بهره گیری از ابزارهای کنترل لرزه ای، احتمال خرابی آنها در حین زلزله و اثری است که این پدی ده بر رفتار برنامه ریزی شده سیستم هوشمند سازه خواهد داشت. یکی از ابزارهای شناخته شده برای کنترل نیمه فعال سازه ها که ممکن است به دلیل عدم مراقبت ها دوره ای و یا پدیده های حین زلزله با خرابی یا نقص عملکردی روبرو گردد، میراگرهای رئومغناطیسی ( MR ) هوشمند می باشد . در چنین شرایطی، برای بررسی اثر این نقایص بر عملکرد لرزه ای سازه کنترلی، لازم است اثر آن با توجه به شواهد و آزمایش ها بر رفتار مکانیکی میراگرها دیده شود. در این مقاله تلاش می گردد که خرابی ها و نقائص مکانیکی احتمالی در میراگرهای MR معرفی شده و با توجه به مشاهدات تجربی انجام شده در تحقیقات گذشته، مدل سازی گردد. نتایج بدست آمده از مدل سازی نقص های عملکردی میراگر نشان می دهد که وجود ۵ و ۱۰ درصد نشت روغن در میراگر رئومغناطیسی می تواند باعث کاهش شدید ظرفیت نیرویی میراگر به ترتیب به حدود نصف و یک پنجم ظرفیت نیروی تولیدی میراگر سالم شود. همچنین وجود نقص ناشی از حبس ذرات می تواند باعث افزایش خارج از کنترل نیروی تولیدی میراگر در حدود ۳۰ درصد نیروی پیش بینی شده میراگر شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ISAV11_082 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1395258/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، پیمان و تقی خانی، تورج،1400،بررسی انواع نقص عملکردی در میراگر های رئومغناطیسی و مدل سازی آنها،یازدهمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات،تهران،https://civilica.com/doc/1395258
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، حسینی، پیمان؛ تورج تقی خانی)
برای بار دوم به بعد: (1400، حسینی؛ تقی خانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه و محاسبه میزان افت فشار و سطح صدا در مجرای ورودی هوای موتور خودرو
- طراحی صدای پوشش دهنده اطلاعاتی بر مبنای الگوی گفتار برای ایجاد حریم خصوصی در فضاهای پلان باز
- پایش وضعیت و تشخیص عیوب ترکیبی سیستم الکتروموتور و گیربکس در حوزه فرکانس؛ مطالعه موردی: تجهیزات دوار کارخانه فولاد بافق
- بررسی علل ارتعاشات بالا و تحلیل اجزاء محدود فن مکنده کوره ریفرمر
- Numerical Study on Nonpermanent Joint Loosening in Structures with Base Excitation Using ۳D Finite Element Model
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.