بررسی تاثیر رشد پایدار برای مشاغل آزاد(خویش فرمایان) در صنعت خرده فروشی براساس ارزش ویژه مشتری ، رضایت مشتری و وفاداری مشتری (مطالعه موردی، استان هرمزگان)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی الگوهای نوین مدیریت و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: MBAC04_218
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 282
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرویز نصیرخانی

استادیار، گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور، قشم، ایران

نجمه رونما

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور، قشم، ایران.

گلناز نخجوان

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور، قشم، ایران.

چکیده

در ایران، حوزه های خرده فروشی سنتی با توجه به کاهش جمعیت محلی با یک وضعیت وخیم روبرو هستند به طوری که کسب و کارهای مرکز شهر با فروپاشی روبرو شده اند که منجر به کاهش فروش مشاغل آزاد و افت اقتصاد محلی می شود. خرده فروشان سنتی از حسابداری مبهم استفاده می کنند و تمایلی به استفاده از کارت های اعتباری ندارند و بنابراین ، قابلیت اطمینان کلی داده های مشتری آنها کم است. لذا هدف از انجام این مقاله بررسی رشد پایدار برای مشاغل آزاد(خویش فرمایان) در صنعت خرده فروشی براساس ارزش ویژه مشتری ، رضایت مشتری و وفاداری مشتری می باشد. جامعه آماری این تحقیق کلیه صاحبان مشاغل آزاد در صنعت خرده فروشی می باشد. تحقیق حاضر از توصیف از نوع همبستگی و از لحاظ هدف نیز کاربردی بود. در این مطالعه یک تجزیه و تحلیل تجربی را از طریق پرسشنامه ها انجام دادیم تا تفاوت های موجود در ارزش ویژه مشتری بین چارچوب های خرده فروشی های سنتی و جدید را شناسایی کنیم. پرسشنامه استفاده شده از کیم، کیم و هوانگ ( ۲۰۲۰) می باشد که شامل سوالات مربوط به ارزش ویژه مشتری (ارزش ویژه ، ارزش ویژه برند ، ارزش رابطه)، رضایت، وفاداری و ویژگی های جمعیت شناختی بود ارزش ویژه مشتری و رضایت در مقیاس ۵ نقطه ای لیکرت درجه بندی شد. در مجموع ۱۸۰ نظرسنجی انجام شد که ۱۶۵ پرسشنامه قابل استفاده برای تجزیه و تحلیل در این مطالعه ، به دست ما رسید. در تحلیل رگرسیون بین ارزش ویژه مشتری و رضایت مشتری، هر دو شرکت خرده فروشی سنتی و مدرن تفاوت های آماری معنی داری نشان دادند. در صنعت خرده فروشی سنتی ، ارزش ویژه و ارزش ویژه برند از نظر آماری معنادار بودند ، در حالی که ارزش ویژه رابطه معنادار نبود.

کلیدواژه ها

شغل آزاد (خود فرما) ، ارزش ویژه مشتری ، رضایت مشتری ، وفاداری مشتری ، صنعت خرده فروشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.