مدیریت تولید فرآیند و عملیات کسب و کارهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی الگوهای نوین مدیریت و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: MBAC04_151
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 390
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم پاینده نجف آبادی

موسسه دنیای کسب و کار موفق، نجف آباد

دنیا عین علی ورنوس فادرانی

موسسه دنیای کسب و کار موفق، نجف آباد

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی مدیریت تولید فرآیند و عملیات کسب و کارهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی به اجرا در آمده است. روش گردآوری داده ها، روش اسناد کاوی و مراجعه به بانک های اطلاعاتی و روش تحلیل داده ها از نوع استنباطی می باشد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که افزایش تولید محصولات کشاورزی با توجه به شرایط آب و هوایی، محدودیت منابع آبی و نیز محدودیت زمین های حاصلخیز برای کشاورزی با محدودیت ها و موانع فراوانی از لحاظ اقتصاد کشاورزی روبرو است و همچنین به دلیل نارسایی موجود در سیاست های کشاورزی، سنتی بودن بخش وسیع کشاورزی از تولید تا برداشت، سیستم های غلط نگهداری و حمل و نقل، تبدیل و توزیع محصولات کشاورزی، ضایعات کشاورزی در سطح بالایی در حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد می باشد، به همین علت اگر در تولید محصولات کشاورزی سعی شود که با فرآوری آنها بهترین و باکیفیت ترین محصول را تولید کرد، میتوان ضایعات آن را به حداقل رساند بنابراین عاملی که می تواند آسیب پذیری محصولات کشاورزی را کاهش دهد و ارزش افزوده آنها را زیاد کند و بهره وری از منابع را افزایش دهد، همین صنایع تبدیلی و تکمیلی می باشد. لذا در این پژوهش سعی شده است که به بررسی مدیریت تولید فرآیند و عملیات کسب و کارهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی پرداخته شود و به ارائه راهکارهایی برای تصحیح و بهره وری بیشتر از محصولات کشاورزی که در معرض فاسد شدن قرار گرفته اند از طریق مدیریت تولید و عملیات در صنایع تبدیلی و تکمیلی، پرداخته شود.

کلیدواژه ها

مدیریت تولید، مدیریت عملیات، صنایع تبدیلی کشاورزی، صنایع تکمیلی کشاورزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.