اقدام پژوهی و استفاده از فناوری های نوین در کلاس درس

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA06_446
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 508
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرزو موسوی

دبیر آموزش و پرورش استان ایلام شهرستان ایلام، هنرستان فاطمیه،ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر

معصومه همتی زاده

دبیر آموزش و پرورش استان ایلام شهرستان ایلام، هنرستان عفاف، ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر

زینب داودی

دبیر آموزش و پرورش استان ایلام شهرستان ایلام، هنرستان عفاف، ارشد مهندسی فناوری اطلاعات

چکیده

با توسعه و پیشرفت فناوری های نوین در کشورهای مختلف، به خصوص در کشورهای پیشرفته و به دنبال آن انفجار اطلاعات در تمام بخش های مختلف جوامع، پاسخگویی با شیوه های سنتی، دیگر جوابگوی انسان ها در زمینه انتقال سریع اطلاعات نبوده و لذا نیاز به شیوه های جدیدتر به شدت احساس می شد.مسلما" یکی از مهم ترین ارکان پیشرفت هر جامعه، آموزش و پرورش آن جامعه است و تجربه نشان داده که چگونگی وضعیت آموزش و پرورش در کشورهای مختلف، در مسیر رشد و یا انحطاط هر کشور در طول حیات تاریخی آن، تاثیرگذار است در هزاره سوم، فن آوری اطلاعات و ارتباطات ICT ، به عنوان عمده ترین محور تحول و توسعه در جهان منظوره شده و دستاوردهای ناشی از آن نیز چنان بازندگی مردم در جنبه های مختلف عجین گردیده است که روی گردانی و بی توجهی به آن ، اختلالی عظیم را در جامعه و رفاه و آسایش مردم به وجود می آورد. نظام آموزشی نیز به عنوان اساس و پایه نظام آموزش و پرورش از این قاعده مستثنی نمی باشد. امروزه از آموزش و پرورش انتظار می رود تا موجبات یادگیری فعال و مشارکتی را در بین دانش آموزان فراهم آورد. شیوه های آموزشی جاری مسلما پاسخگوی نیازهای آموزشی متغیر عصر جدید نیست. در مقاله حاضر قصد داریم به مقوله اقدام پژوهی و استفاده از فناوری های نوین در کلاس درس بیشتر بپردازیم و راهکار های بهبود هر چه بیشتر سطح اقدام پژوهی و پژوهش را در راستای فناوری نوین مورد مطالعه قرار دهیم.

کلیدواژه ها

اقدام پژوهی ، فناوری های نوین ،کلاس درس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.