کارتوگرافی و اینترنت (قسمت چهارم)
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 223
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SEPEHR-14-53_001
تاریخ نمایه سازی: 16 بهمن 1400
چکیده مقاله:
این مقاله به تشریح چگونگی ژنرالیزاسیون نقشه متناسب با نیازهای متفاوت کاربران با استفاده از یک پایگاه دادهای چند مقیاسی می پردازد. اساس و پایه چنین تولیدی به تجزیه و تحلیل نیازمندی های تهیه نقشه بنابرخواست کاربران استوار است و درخواست های گوناگون و محدودیت های کارتوگرافی مورد نیاز کاربر را نشان می دهد. مبنای اصلی در این بررسی ترکیب دو رویکرد کارتوگرافیک: ۱ - بهره برداری از پایگاه دادهای چند مقیاسی که شامل دو یا چند سطح از جزئیات است و ۲ - استفاده از روش های ژنرالیزاسیون کارتوگرافی می باشد. این مقاله برای موضوعاتی انتخابی (طبقه بندی اطلاعات) طراحی و اجرا گردیده و پیاده سازی گزینه ها را جهت پایگاه دادهای چند مقیاسی و ژنرالیزاسیون بخش هایی از چارچوب مورد بحث و ارزیابی قرار می دهد. اهمیت در ترکیب بهینه این دو روش است، یعنی کارهایی که به وسیله پایگاه داده ای چند مقیاسی حل می شود و نیز اقداماتی که باید از طریق فرایند ژنرالیزاسیون انجام پذیرد.
کلیدواژه ها:
پایگاه داده ای چند مقیاسی (MSDB) ، ژنرالیزاسیون سریع(آنی) ، (۴) سطح جزئیات پدیده ها(LoD) ، وب سایت تهیه نقشه و نقشه بنابه درخواست کاربر
نویسندگان
مهدی مدیری
دانشیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :