سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: CCES14_017
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 116
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله لزوم توسعه مدل های تصمیم گیری چندمعیاره مبتنی بر GIS در مدیریت دفن پسماند حفاری نفت و گاز با رویکرد استفاده در جزایر
چکیده مقاله:
هدف از مطالعه حاضر ضرورت توسعه مدل های تصمیم گیری چندمعیاره مبتنی بر GIS در مدیریت دفن پسماند حفاری نفت و گاز می باشد. اثرات دفن نامناسب پسماند روغنی در شاخص های مختلف در جزایر، روش های مختلف تصمیم گیری چند معیاره، نرم افزار GIS و مراحل انجام کار در این پژوهش معرفی می شود. نتایج مثبت بکارگیری این روش ها در برخی مناطق نیز ارائه شده است. انتخاب مکان های مناسب دفن پسماندهای حفاری نفت و گاز در جزایر یکی از موضوعاتی است که در صنعت نفت تاکنون به آن پرداخته نشده است. در نتیجه ایجاد یک راهبرد مشخص به منظور صیانت از شاخص های مختلف بسیار مهم و ضروری است. با توجه به نقش مهم دفن پسماند در توسعه پایدار هر منطقه، ضرورت استفاده از روش های تصمیم گیری چندمعیاره مبتنی بر GIS در مدیریت پسماند صنعت حفاری نفت و گاز کشور روشن است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CCES14_017 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1385844/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دانشفر، محمدامین و دانشفر، صالح و حیدری دهنو، ابراهیم و آزادی راد، محمدعلی و آوینی، حمیدرضا،1400،لزوم توسعه مدل های تصمیم گیری چندمعیاره مبتنی بر GIS در مدیریت دفن پسماند حفاری نفت و گاز با رویکرد استفاده در جزایر،چهاردهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم و مهندسی شیمی،بابل،https://civilica.com/doc/1385844
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، دانشفر، محمدامین؛ صالح دانشفر و ابراهیم حیدری دهنو و محمدعلی آزادی راد و حمیدرضا آوینی)
برای بار دوم به بعد: (1400، دانشفر؛ دانشفر و حیدری دهنو و آزادی راد و آوینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی جذب اورانیوم از محلول PLS کارخانجات مس با استفاده از رزین :Varion-Ap (جذب، ایزوترم و سینتیک شیمیایی)
- استخراج اورانیوم و تولید کیک زرد از اسید فسفریک غلیظ ایران با استفاده از حلال های اسید فسفریک دی-(-۲اتیل هگزیل) فسفریک اسید (D۲HPA)، تری اکتیل فسفین (TOPO) و تری بوتیل فسفات (TBP)
- تاثیر معیارهای اداری، مالی و قراردادی در معرفی الگوی مناسب تامین خدمات حفاری نفت و گاز
- بررسی رویکردهای مختلف تامین خدمات حفاری نفت و گاز بخش فراساحل با استفاده از روش AHP با نگرش فنی عملیاتی
- استفاده از فناوری نوین دربهینه سازی مصرف و تامین آب درصنایع کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.