سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: DTIS01_047
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 102
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عصای مبتنی بر اینترنت اشیاء برای نابینایان
چکیده مقاله:
نابینایی نوعی از معلولیت است که در آن فرد از نعمت دیدن محروم می شود و در نتیجه فرد نابینا در زندگی روزمره خود با مشکلاتیمواجه می شود. در این مقاله به معرفی و شبیه سازی یک عصای کمکی برای نابینایان پرداخته ایم. این عصا مبتنی بر اینترنت اشیا است ودر بستر نرم افزار پروتئوس شبیه سازی شده است. هدف از طراحی آن کاهش مشکلات ناشی از استقلال و حضور نابینایان در خارج از خانه ،راحت ترکردن پیمایش، جلوگیری از آسیب های احتمالی و در نهایت افزایش اعتماد به نفس برای آنان است. برای شبیه سازی این عصا ازحسگر اولتراسونیک جهت تشخیص موانع در محدوده ی کمتر از ۲ متر استفاد ه شده است. علاوه برآن از buzzer به عنوان زنگ خطر، ازماژول GPS و GSM برای پیداکردن و ارسال موقعیت جغرافیایی فرد نابینا، از حسگر RF برای پیدا کردن عصا در مواقع خاص و ازحسگر تشخیص شعله برای تشخیص حریق استفاده شده است. میکروکنترلر مورد استفاده در این شبیه سازی نیز Arduino Uno است.در این مقاله در راستای کمک به بخشی از مشکلات افراد نابینا و با استناد به پژوهش های پیشین این عصا طراحی و شبیه سازی شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا DTIS01_047 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1384009/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هدهدی، فاطمه و زنجانی، نسترن و عسکری نژادامیری، زهرا،1400،عصای مبتنی بر اینترنت اشیاء برای نابینایان،اولین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند،لارستان،https://civilica.com/doc/1384009
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، هدهدی، فاطمه؛ نسترن زنجانی و زهرا عسکری نژادامیری)
برای بار دوم به بعد: (1400، هدهدی؛ زنجانی و عسکری نژادامیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ملاحظات به کارگیری تصمیم گیری خودکار و هوش مصنوعی در دولت و پارلمان
- درآمدی بر حکمرانی هوش مصنوعی خلاصه راهبردی از: Allan Dafoe, AI Governance: A research agenda , Oxford university, ۲۰۱۸
- هوش مصنوعی در جهان (۶) امارات متحده عربی
- تاملات عقلانی در هوش مصنوعی
- هوش مصنوعی در جهان (۵) (جمهوری هند)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.