سال انتشار: 1400
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی بهداشت، بحران و ایمنی
کد COI مقاله: HCSCONF03_060
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 169
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر پرگابالین بر جلوگیری از فاسیکولاسیون و درد عضلانی ناشی از سوکسینیل کولین
چکیده مقاله:
مقدمه : سوکسینیل کولین تنها شل کننده عضلانی دپلاریزان با شروع اثر سریع و طول اثر کوتاه است که آن را بعنوان انتخاب اول در شروع بیهوشی سریع با شلی عضلانی مناسب و کافی مطرح کرده است. بلوک عضلاتی عمیق و کافی ناشی از آن شرایط بسیار مناسبی را برای اینتوبیشن فراهم می کند. یکی از عوارض مهم در ارتباط با استفاده از سوکسینیل کولین درد و گرفتگی عضلانی بعد از عمل می باشد که می تواند برای چندین روز ادامه داشته و موجب ناراحتی شدید در بیماران شود. میزان بروز درد عضلانی بدنبال استفاده از سوکسینیل کولین دامنه وسیعی داشته و از۰/۲ تا ۸۹ درصد گزارش شده است.روش کار: این مطالعه آینده نگر دو سو کور تصادفی پس از تصویب در کمیته پژوهش و اخلاق دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بر روی تعداد ۱۰۰ بیمار ۲۰ تا ۶۰ سال با کلاس انجمن بیهوشی آمریکا ۱ و ۲ در اتاق عمل جراحی A بیمارستان امام خمینی (ره) انجام شد. داروهای پرگابالین (۱۵۰ میلی گرم) و دارونما (بشکل کپسول) در ظروف یکسان گذاشته شده و بر اساس جدول اعداد تصادفی توسط پرستار ، یک ساعت قبل از انتقال به اتاق عمل تجویز شد. میزان بروز فاسیکولاسیون بعد از تزریق سوکسینیل کولین بررسی و ثبت و سپس اینتوبیشن اور تراکئال انجام شد میزان بروز و شدت درد عضلانی در ریکاوری، ۶، ۱۲، ۱۸ و ۲۴ ساعت بعد از عمل ،اندازه گیری شد. درد بعد از عمل نیز با سیستم نمره دهی VAS بررسی و ثبت و تحت آنالیز آماری قرار خواهد گرفت.نتایج : میانگین نمره درد ۶، ۱۲ ، ۱۸ و ۲۴ ساعت بعد از عمل در گروه پرگابالین و گروه دارونما تفاوت معناداری بین میانگین درد ۱۸،۶ ، ۱۲ و ۲۴ ساعت بعد از عمل بین دو گروه مورد مطالعه وجود دارد (۰/۰۵>P و میانگین شدت درد عضلانی در گروه پرگابالین). ۰/۷۸ ± ۰/۹۶ و در گروه دارونما ۰/۶۷ ±۱/۴۲ ۰/۶۷بود. مطابق با آزمون آماری تفاوت معناداری بین میانگین شدت درد عضلانی بین دو گروه مورد مطالعه وجود دارد (۰۲ / ۰ =P) بحث: این مطالعه نشان داد که پرگابالین ۳۰۰ میلی گرم در مقایسه با دارونما در کاهش فاسیکولاسیون و درد عضلانی بعد از عمل در بیمارانی که سوکسینیل کولین استفاده شده، موثر است. با عنایت به مطالعات ذکر شده و مقایسه آنها با نتایج ناشی از تحقیقی که ما انجام دادیم بنظر می رسد که استفاده از این داروها با دوزهای متفاوت و در اعمال جراحی متنوع تر بتواند روش مناسبی را برای کاهش درد ناشی از عمل جراحی تانسیلکتومی را در دسترس قرار دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HCSCONF03_060 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1382631/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صانع، شهریار،1400،تاثیر پرگابالین بر جلوگیری از فاسیکولاسیون و درد عضلانی ناشی از سوکسینیل کولین،سومین کنفرانس بین المللی بهداشت، بحران و ایمنی،https://civilica.com/doc/1382631
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، صانع، شهریار؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، صانع؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک سرطانی و غیر سرطانی برای کارگران کارخانه تولید کاشی و سرامیک در مواجهه با ذرات معلق سیلیس
- بررسی راهکارهای مدیریت ایمنی و بهداشت در بحران پاندمی کووید ۱۹
- Symptoms, Transmission Methods, Care Techniques, and Strategies to Control Covid-۱۹ Infection at Work
- بررسی وضعیت تراز فشار صوت و افت شنوایی در پرسنل شرکت فرآوری ریشه شیرین بیان
- ارزیابی ریسک واحد CSR بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در سال ۱۴۰۰
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.