استفاده از ویروس ها به عنوان حامل برای انتقال دارو
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 213
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_NCMBJ-5-17_009
تاریخ نمایه سازی: 2 بهمن 1400
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: تکنولوژی استفاده از ریز حامل های نانومتری بر مبنی سازه های زیستی طبیعی، امیدهای زیادی را جهت تحول در صنعت داروسازی موجب شده است.
مواد و روش ها: چگونگی استفاده از ساختمان های قفس شکل پروتئینی به مانند ساختمان های شبیه پیکره ویروس ها (Virus like particle: VLP) برای بسته بندی دارو و ارسال به هدف در این پژوهش به صورت جامع مورد بررسی قرار می گیرد.
یافته ها: تغییرات ژنتیکی و شیمیایی متنوع روی سطح بیرونی و حفره های درونی VLPs، موجب شده است تا فرایند آماده سازی مواد داروئی جدید تسهیل شود.
بحث: ارزیابی های جامعی بر روی میزان سمیت، انتشار زیستی و تاثیر در دستگاه ایمنی داروی مذکور انجام پذیرفته است تا میزان کارایی چنین مواد داروئی افزایش یابد.
نتیجه گیری: پیکره های ویروسی به خاطر داشتن مزایایی از جمله سازگاری زیستی، قابلیت حل در آب و کارایی بالا می توانند به عنوان سیستم های حامل دارو عمل کنند.
کلیدواژه ها:
virus ، virus like particle ، nano-carrier ، drug delivery. ، ویروس ، پیکره های شبه ویروس ، حامل های نانو ، ارسال دارو
نویسندگان
اطهر علی شیری
Science and Research Branch, Islamic Azad University
فرشاد رخشنده رو
Science and Research Branch, Islamic Azad University
حمیدرضا زمانی زاده
Science and Research Branch, Islamic Azad University