سال انتشار: 1400
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم انسانی وحکمت اسلامی
کد COI مقاله: NCHIW01_559
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 83
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ظرفیت سنجی حقوق زنان بزه دیده در فقه اسلامی و اسناد بین الملل
چکیده مقاله:
زنان به عنوان آسیب پذیرترین قشر جامعه، نیازمند حمایت و جبران خسارت هستند. بخش مهمی از مطالعات بزه دیده شناسی به حمایت از زنان و راهکارهای آن معطوف است. حمایت های اساسی از بزه دیدگان از طریق وضع قوانین مناسب و اتخاذ سازکارهای اجرای آن، نقش موثری در پیشگیری از جرایم ، تضمین امنیت روحی و جسمی، اصلاح و بازسازی فرد و جامعه ایفا می کند. شناساسی موقعیت حقوق بزه دیدگان و ارائه اصول راهبردی در راستای تحقق آن، سهم ویژه ای در حمایت بزه دیده و تامین عدالت کیفری دارد. این نوشتار با روش بنیادی و توصیفی وضعیت و جایگاه حقوقی زنان بزه دیده و سیاست کیفری آن در دیدگاه فقه و حقوق اسلامی نشان می دهد و جایگاه حقوقی و سازکارهای اجرای آن را در قوانین وضعی دولت ها و سازمان های بین المللی مشخص می کند. تبیین موقعیت حقوق زنان با بهره گیری از تدابیر نظام کیفری اسلام و نهادینه کردن قوانین موضوعه، به منظر حمایت جدی از زنان بزه دیده خواهد بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCHIW01_559 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1381601/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صالحی، راضیه سادات و راعی، مسعود،1400،ظرفیت سنجی حقوق زنان بزه دیده در فقه اسلامی و اسناد بین الملل،اولین همایش ملی علوم انسانی وحکمت اسلامی،تهران،https://civilica.com/doc/1381601
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، صالحی، راضیه سادات؛ مسعود راعی)
برای بار دوم به بعد: (1400، صالحی؛ راعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی منشا از خود بیگانگی حقیقی از منظر عقل و نقل
- مسئولیت و شرایط خسارت قابل جبران توسط شهرداری در قبال آسیب های وارده به شهروندان
- تعارض قوانین در باب اموال منقول یا غیر منقول
- بیماری کرونا وسنت امتحان الهی
- بررسی تاثیر پولشویی بر فساد اداری(مورد مطالعه: شهرداری ارومیه)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.