نقش مسئول دفتر در کاهش فساد اداری؛ بررسی موردی: سازمان حمل و نقل شهرداری دامغان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: SHCONF07_285
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 337
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی عبدالله آبادی

مسئول دفتر رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری دامغان

چکیده

فساد اداری یکی از بیماری های مزمن و پدیده ای همزاد دولت است. در واقع هر جایی که دولت وجود داشته باشد، فساد اداری نیز کم و بیش وجود خواهد داشت. آمارهای نگران کننده از وجود فساد در ادارات ممکن است تصویر نامطلوبی از جامعه اسلامی در اذهان مردم ایجاد نماید. تصویری که در ذهن بسیاری از ما با شنیدن واژه “ مدیر ” ایجاد می شود، تصویر فردی پرمشغله است که مدام از این جلسه به آن جلسه می رود و وقت سر خاراندن هم ندارد! در واقعیت نیز کم و بیش همینطور است . مدیران وقت محدود و وظایف متعددی دارند و همین موضوع اهمیت برنامه ریزی و مدیریت کارها را دو چندان می کند . هر زمان از “ مدیر عامل ” نام برده می شود، ناخودآگاه شخص دومی نیز در ذهن تداعی می گردد؛ فردی که مانند دست راست مدیرعامل عمل کرده و تمامی کارهای او را مدیریت و برنامه ریزی می کند. این شخص کسی جز “ مسئول دفتر مدیرعامل ” نیست! کسی که روزانه حتی بیش از افراد خانواده مدیر، او را می بیند و شاید حتی بهتر از آن ها او را بشناسد، از مشکلات کاری و اداری او باخبر است، همیشه با دانش و تجربه خود در کنار او و محرم اسرار اوست. مسئول دفتر، با اطلاعاتی که در زمینه مدیریت سازمان، کارکنان، مقررات و ضوابط سازمانی، دستورالعمل ها، آیین نامه ها و … دارد، به مدیر خود کمک می کند . در بسیاری از مواقع، مراجعان و کارکنان تصویر مدیرعامل را در آیینه مسئول دفتر می بینند و همین امر اهمیت بسیار زیاد استخدام مسئول دفتری مناسب را نشان می دهد . “ شناسنامه شغل مسئول دفتر مدیر عامل ” این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که بتوانید مناسب ترین فرد را از نظر شرایط اولیه (مانند تحصیلات، میزان تخصص و تجربه و …) و ویژگی های روحی، شخصیتی و رفتاری استخدام نموده و با مشخص نمودن شرح وظایف، دانش، مهارت ها و توانایی ها او را در انجام هرچه بهتر وظایفش و در نتیجه رشد و پیشرفت سازمان یاری دهید

کلیدواژه ها

مسئول دفتر، حمل و نقل همگانی، سازمان، فساد اداری، شهرداری دامغان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.