بررسی رفتار رئولوژیکی نانوسیال هیبریدی اکسیدآلومینیوم- γ، اکسیدسیلیسیم و اکسیدمس در سیال پایه آب و اتیلن گلایکول
محل انتشار: هفدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 695
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC17_102
تاریخ نمایه سازی: 27 دی 1400
چکیده مقاله:
در این پژوهش، نانوذرات هیبریدی اکسیدآلومینوم-γ، اکسیدسیلیسیم و اکسید مس باقطر ۵۰ نانومتر در سیال پایه آب و اتیلن گلایکول ۵۰:۵۰ ترکیب شدند و خواص رئولوژیکی آنها اندازه گیری شد. با انتخاب محدوده دمایی ۱۰ تا ۵۰ درجه سانتیگراد و کسر حجمی ۰/۲۵، ۰/۵، ۰/۷۵و ۱ درصد سعی بر آن بوده است تا شرایط آزمایش با شرایط واقعی همخوانی داشته باشد. نمونه های آزمایشگاهی پس از تهیه و آماده سازی با قرارگیری در ویسکومتر و دستگاه سنجش ضریب هدایت حرارتی، آشکار کردند که این یک نانوسیال غیرنیوتنی با مشخصات سیال بینگهام بوده و در عین حال نسبت به حالت خالص، دارای ضریب هدایت حرارت بالاتری می باشد و همچنین در کسر حجمی %۰/۷۵ بیشترین ویسکوزیته و ضریب هدایت گرمایی نسبت به حالت خالص بدون نانوذره گزارش شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی رئیس زاده
استادیار، دانشکده فنی و مهندسی مکانیک،گروه مهندسی مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا استادیار مهندسی مکانیک( تبدیل انرژی)
محمد اشرفی
دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشکده فنی و مهندسی مکانیک،گروه مهندسی مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ( تبدیل انرژی)