مروری بر شرایط کسب وکارها در دوران کوید ۱۹

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی حقوق،علوم اجتماعی و انسانی،روانشناسی و مشاوره
  • کد COI اختصاصی: HSPC07_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 256
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیوان ولی پور

کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه پیام نور

فاطمه مهدیان دهکردی

کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه پیام نور

چکیده

توسعه روزافزون فناوری اطلاعات و ارتباطات تاثیر گسترده ای در فرآیندهای تجاری به وجود آورده است و اینترنت به عنوان موثرترین بستر بازاریابی الکترونیکی با پوشش جهانی امکان رسیدن به بازارهای بین المللیرا فراهم ساخته، اما بسیاری از شرکت ها درزمینه چگونگی استفاده از روش های گوناگون بازاریابی و فروش اینترنتی و تجارت الکترونیکی و تاثیرات آن در وضعیت شرکت ها در شرایط بحرانی مانند کرونا از آگاهیلازم برخوردار نیستند. این مقاله با نگاه کلی به تعاریف و اصول بازاریابی و فروش اینترنتی و تجارت الکترونیک، مزایا و معایب آن ها، درصدد سوق دادن شرکت ها و موسسات به استفاده از این نوع بازاریابی و کسب وکار برآمده است. نتایج این بررسی حاکی از آن است که در عصر رقابتی و شرایط بحرانی کرونایی امروز این نوع بازاریابی و تجارت به عنوان یک عامل راهبردی و مزیت رقابتی، در رشد فروش و افزایش سهم بازار داخلی و خارجی به شرکت های ایرانی کمک شایانی نموده است و چنانچه شرکت های ایرانی در به کارگیری از این نوع تکنولوژی، با اصول مشروحه در مقاله مباردت ورزند شاهد صرفه جویی در وقت و هزینه زیاد و همچنین بهبود وضعیت شرکت ها در شرایط کرونایی خواهیم بود.

کلیدواژه ها

کوید ۱۹ ، شرایط کرونایی، کسب وکار اینترنتی، مشتریان، فناوری اطلاعات، مدیریت بحران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.