سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: NICONF08_048
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 81
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی معیارهای ارتقا سلامت روان در مسکن بومی گیلان
چکیده مقاله:
با توسعه صنعت و ارتقا فعالیت ها در راستای پیشرفت جوامع ، یکی از چالش ها و دغدغه های عصر حاضر، تاثیریی است که محیط بر سلامتیانسان بخصوص سلامت روان او دارد. هر عدم توجه به مسئله سلامت روان در معماری و طراحی محیط پیامدهای نامطلوبی به واسطه ی مخاطراتمحیطی (همچون آلودگی هوا، از بین رفتن اکوسیستم) و ناهنجاری های اجتماعی به دنبال دارد که بر ارزش های انسانی تاثیر می گذارد لذایافتن الگویی سازگار با انسان و محیط طبیعی که منطق بر معیارهای ارتقا سلامت روان باشد در دنیای امروز امری ضروری است. چنین محیطیعلاوه بر سازگاری با شرایط اقلیمی و اجتماعی و شیوه ی زندگی باید درک وقایع و پدیده های آن برای ساکنان آسان باشد یا به نوعی قابلیتعملکردی داشته باشد. بنا بر یافته های پژوهش حاضر این قابلیت های محیطی و دیگر شاخصه های موثر بر سلامت روان همچون تعاملاتاجتماعی، ارتباط با طبیعت و انعطاف پذیری در عناصر معماری بومی وجود دارد. بنا بر تعریف آلپاگونوولو: پادزهر هرگونه ای از سرکوب و اختناق،برگشتن به ارزش های معماری بومی است. در نتیجه با الگوبرداری و بازشناسی معماری بومی گیلان می توان به هدف پژوهش که ارائه الگو وراهکاری عملی برای یک مجموعه و محیطی مسکونی در جهت افزایش سلامت روان ساکنان آن است، رسید. این پژوهش توصیفی می باشد.داده ها و اطلاعات مورد نیاز به روش کتابخانه ای به دست آمده و به شیوه ی کیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است تا با انطباق ویژگیهای معماری بومی و سلامت روان الگوی مناسبی جهت طراحی بدست آید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NICONF08_048 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1375966/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبریان، محمدرضا و اصل مرز، فاطمه،1400،بررسی معیارهای ارتقا سلامت روان در مسکن بومی گیلان،هشتمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1375966
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، اکبریان، محمدرضا؛ فاطمه اصل مرز)
برای بار دوم به بعد: (1400، اکبریان؛ اصل مرز)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.