سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICSAU07_0623
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 109
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکارهای مدیریتی پایدار برای حفاظت از منابع آبی با بازچرخانی آب های هدر رفته در طراحی معماری
چکیده مقاله:
جهان با بحران کاهش و متلاطم بودن منابع آب روبرو است و ریسک بزرگی بر سر از دست دادن منابع آب وجود دارد. مطالعات در این زمینه نشان می دهد که تعداد کشورهایی که در سال ۲۰۲۵ با کم آبی مواجه خواهند بود به صورت قابل توجهی رشد کرده است. علی رغم سرمایه گذاری های کلان انجام گرفته درسال های گذشته خشکسالی ها برداشت های اضافه از ذخایر آب های زیرزمینی و تخریب کیفیت منابع اب ازطریق الودگی های صنعتی و شهری، کودها و سموم شیمیایی برنگرانی ناشی از محدودیت کمی و کیفی منابع آب افزوده است. این درحالی است که عدم توازن بین منابع و مصارف اب در بسیاری از نقاط کشور به ویژه در هنگام خشکسالی، مشکل کم آبی را به بحران تبدیل میکند. معماری نیز باید با ادغام مفاهیم و مولفه های توسعه پایدار با مفاهیم مدیریت یکپارچه منابع آب، در راستای پایداری و تاب آوری شهرها در برابر تغییرات اقلیمی و رویارویی با بحران کمبود آب، به منظور افزایش بازدهی استفاده از آب و حفاظت و پایداری کمی و کیفی منابع آب اقداماتی انجام دهد. آب باران و آب های خاکستری در این پژوهش مورد هدف قرار گرفته است. در این مقاله پس از مطالعات کتابخانه ای و استفاده از آمار و منابع به روز مرتبط در جهان در رشته معماری و گرایش های میان رشته ای، مطالب به روش تحلیل محتوایی بررسی شده است. با جمع بندی مطالب به این نتیجه می رسیم که در هر حوزه می توان با به کارگیری استراتژی های مناسب، سیاست های مدیریتی و برنامه ریزی بهتر نقش مهمی در قبال آب که مهم ترین منبع برای ادامه ی حیات بشر است، داشت. این پژوهش به ارایه راه حل هایی در این زمینه می انجامد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSAU07_0623 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1373894/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سمندری، الناز و خاکزند، مهدی و فیضی، محسن،1400،راهکارهای مدیریتی پایدار برای حفاظت از منابع آبی با بازچرخانی آب های هدر رفته در طراحی معماری،هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری،تهران،https://civilica.com/doc/1373894
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، سمندری، الناز؛ مهدی خاکزند و محسن فیضی)
برای بار دوم به بعد: (1400، سمندری؛ خاکزند و فیضی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.