سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICSAU07_0436
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 124
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آرایش هندسی میخ ها در کنج محدب با نرم افزار ABAQUS
چکیده مقاله:
افزایش جمعیت در شهرها لزوم احداث سازه هایی که نیاز به عملیات گودبرداری دارند بیشتر شده است. روش های متعددی جهت پایدارسازی گود وجود دارد که یکی از این روش ها استفاده از روش میخ گذاری می باشد. طراحی این سیستم معمولا بر اساس آیین نامه هایی مانند FHWA صورت میگیرد. مطالعات فراوانی در زمینه پایدار سازی گود به روش میخ گذاری صورت گرفته است و نتایج آن ها ارائه گردیده ولی همچنان نقاط حساسی از گودها وجود دارند که بحث و نظر در مورد آن ها در هاله ای از ابهام است. از جمله این نقاط حساس می توان به کنج های محدب اشاره کرد که با توجه به موارد فراوان اجرا تحقیقات زیادی در این زمینه صورت نگرفته و همچنان جزو نقاط بحث برانگیز ترانشه های خاکی می باشد . با پیشرفت تکنولوژی، امکان مدلسازی دقیق گود برداری در نرم افزارهای مختلف بوجود آمده است. یکی از این نرم افزارها ABAQUS می باشد که در این مقاله جهت طراحی گود به کمک سیستم میخ گذاری مورداستفاده قرارگرفته است و مشاهده گردید که با کاهش زاویه ی کنج محدب مقادیر جابجایی های افقی و قائم در کنج محدب بیشتر می شوند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSAU07_0436 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1373714/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی اندراب، امیرسعید و کوچکی کیاسرائی، حسام،1400،بررسی آرایش هندسی میخ ها در کنج محدب با نرم افزار ABAQUS،هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری،تهران،https://civilica.com/doc/1373714
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، مرادی اندراب، امیرسعید؛ حسام کوچکی کیاسرائی)
برای بار دوم به بعد: (1400، مرادی اندراب؛ کوچکی کیاسرائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و مطالعه تاثیرات معماری سبز ونقش آن در شیوه سکونت در معماری آپارتمان نشینی نمونه موردی مجتمع های شهرک پارس و شهرک اکباتان و شهرک فرهنگیان
- مدیریت احساسات در پروژه های عمرانی
- فولاد، انتخابی پایدار برای تحقق مفهوم ساختمان سبز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- رهنمودهای مناسب سازی پایانه های حمل ونقل برای افراد دارای معلولیت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.