سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICSAU07_0005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 25
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیرات مشخصات شیمیایی و فیزیکی استفاده از قیرهای با پایه امولوسیونی اصلاح شده در راهسازی
چکیده مقاله:
امولسیون قیر نسبت به قیرهای خالص و محلول ، مزایای اقتصادی و زیست محیطی فراوانی دارد، که از آن جمله می توان به عدم احتیاج به بکارگیری مواد حلال در قیر، امکان استفاده از مصالح مرطوب و غیره اشاره کرد. با توجه به این مزایا، امولسیون می تواند جایگزین مناسبی بخصوص برای استفاده گسترده در اجرای رویه راه های با حجم ترافیک کم باشد. قیر امولسیونی اصلاح شده پلیمری دسته خاصی از امولسیون های قیری می باشد که برای چندین دهه است که به طور موفقیت آمیزی در صنعت ساخت آسفالت جاده به کار گرفته می شود. قیر امولسیونی اصلاح شده پلیمری نشان دهنده دسته ویژه ای از بیندرها با عملکرد بالا هستند که برای به کارگیری در مراحل پایانی آسفالت کاری در ساخت آسفالت جاده هایی که تحت شرایط ترافیکی سنگین هستند، ارجحیت دارند. در این تحقیق بررسی تاثیرات مشخصات شیمیایی و فیزیکی استفاده از قیرهای با پایه امولوسیونی اصلاح شده در راهسازی بررسی شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که قیر امولسیونی اصلاح شده پلیمری بهبود خواص رئولوژیکی بیندر باقیمانده را پس از شکست در مقایسه با قیر امولسیونی اصلاح نشده از خود نشان داد. به طور مثال استفاده از قیر امولسیونی اصلاحشده پلیمری سبب افزایش نقطه نرمی و یا افزایش مدول در دمای کاربری بالا) ۶۲ تا ۶۲ درجه سانتیگراد( شده که به نوبه خود باعث افزایش چسبندگی بیندر و بهبود مقاومت آن در برابر بارهای ترافیکی میشود. رفتار شکست قیر امولسیونی اصلاح شده پلیمری به جز امولسیون های اصلاحشده با لاتکس، معمولا شبیه به امولسیونهای اصلاحنشده است. در امولسیونهای اصلاح شده با لاتکس، کنترل مورفولوژی به منظور دستیابی به یک فاز دنباله دار غنی از پلیمر با مقدار پلیمر کمتر از ۲ تا ۳ درصد وزنی امکانپذیر است. این نوع از مورفولوژی تنها میتواند با استفاده از روش گرم با مقدار پلیمر بالای ۴ درصد وزنی به دست آیدباید توجه داشت که شرایط خشک کردن بیش از حد)دمای بالای ۶۲ درجه سانتیگراد( ممکن است مضر باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSAU07_0005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1373290/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظری محبوب، محسن،1400،بررسی تاثیرات مشخصات شیمیایی و فیزیکی استفاده از قیرهای با پایه امولوسیونی اصلاح شده در راهسازی،هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری،تهران،https://civilica.com/doc/1373290
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، نظری محبوب، محسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، نظری محبوب؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.