ساخت لایه نیمه رسانای شفاف FTO برای کاربرد سلول خورشیدی
محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 7,037
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC26_091
تاریخ نمایه سازی: 27 اسفند 1390
چکیده مقاله:
لایه های نیمه رسانای شفاف که به عنوان آند و کاتد در سلولهای خورشیدی مورد استفاده قرار میگیرند، دارای انواع متفاوتی هستند که اکسید قلع دوپ شده با فلورین(FTO ) جزء رایجترین آنها ست. در این مقاله لایه ناز ک FTO به دو روش مختلف چاپ توری و پیرولیز پاششی بر روی زیرلایه شیشهای پوشش داده شد. نتایج حاصل نشان داد که روش چاپ توری برای لایه نشانیFTO به منظور کاربرد سلول خورشیدی مناسب نمی باشد. برای لایه نشانیFTO به روش پیرولیز پاششی، دمای زیرلایه شیشه ای 450Cانتخاب شد. لایه های به دست آمده با روش پیرولیز پاششی، در منطقه مرئی Ω/□ 30را نور خورشید شفاف بوده و مقاومت سطحی حدود نشان دادند که برای کاربرد سلول خورشیدی مطلوب میباشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه دبیر
پژوهشگاه نیرو و دانشگاه تربیت مدرس
رسول صراف ماموری
دانشگاه تربیت مدرس
نسترن ریاحی نوری
پژوهشگاه نیرو
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :