سنجش پیرولیز سریع دو نوع سلولز اشباع شده با روغن ترانسفورماتور به وسیله انداز هگیری ویسکومتریک DP سلولز
محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,264
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC26_083
تاریخ نمایه سازی: 27 اسفند 1390
چکیده مقاله:
این مقاله به بررسی رفتار پیری حرارتی دو نوع سلولز استاندارد و بازخمیرگیری شده 1، که با روغن ترانسفورماتور اشباع شده اند، می پردازد.سلولز استاندارد کاربرد وسیعی در صنعت عایق های فشار قوی دارد و از سلولز بازخمیرگیری شده در ساخت قطعات فرم دار ترانسفورماتورهای قدرت استفاده می شود. پروسه بازخمیرگیری سلولز - بدون مرحله پالایش الیاف –برای استفاده مجدد از آن در ساخت قطعات فرم دار عایقی، استحکام کششی آن را به حدود 33 % مقدار اولیه کاهش می دهد. ولی از آنجا که این قطعات نقش مهم مکانیکی در ترانسفورماتور ندارند و تحت تنش های بالای حرارتی اند، اگر کاهش استحکام کششی به واسطه کاهش درجه پلیمریزاسیون 2 نباشد و عمر سلولز را تهدید نکند ، این قطعات قابلیت اطمینان کافی برای استفاده در ترانسفورماتور قدرت را خواهند داشت. پروسه پیری در مدل آزمایشگاهی 1500 بر هر دو نوع سلولز C شتاب داده شده با افزایش دما به اعمال شده و سنجش پیرولیز سریع 3 برای مقایسه رفتار پیری دو نوع سلولز، از طریق اندازه گیری درجه پلیمریزاسیون آنها به روش ویسکومتریک 4 در دوره های متوالی پیری انجام شده است. برازش نتایج به منظور تخمین رابطه پیری بر حسب درجه پلیمریزاسیون اولیه صورت گرفته و این نتیجه حاصل شده است که رفتار پیرولیز سریع دو نوع سلولز کاملاً مشابه بوده و مدل میرایی هر دو یکسان است . معیار 30 % درجه پلیمریزاسیون اولیه به عنوان نشانه پایان عمر این سلولزها تخمین زده شده است.
کلیدواژه ها:
عایق فرم دار ترانسفورماتور قدرت ، سلولز خمیرگیری شده ، سلولز اشباع با روغن ترانسفورماتور پیرولیز سریع ، درجه پلیمریزاسیون ویسکومتریک ، عمر سیستم عایق
نویسندگان
رعنا رحمتی
ایران- شرکت ایران ترانسفو-آزمایشگاه مواد
علی رمضانی
ایران- دانشگاه زنجان، دانشکده شیمی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :