سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: NASMEA14_040
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 88
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر تاریخچه سیستم های اطلاعات حسابداری در ایران
چکیده مقاله:
در طول چنددهه ی گذشته مطالعه سیستم های اطلاعاتی حسابداری برای همه حسابداران بسیار با اهمیت شده است .قبل از رایانه ای شدن پردازشگری ، سیستم های حسابداری ازفناوری های دستی استفاده می کردندکه درک آن بسیار آسان بود.ولی رایانه ای کوچک ، استفاده از رایانه را حتی در سازمان های کوچک عملی کرد.ازآنجا که امروزه همه سازمان ها از رایانه برای پردازشگری داده ها استفاده می کنند، نه تنها درک فرآیند مفهومی ،بلکه درک فناوری مورد استفاده در آن نیز ضروری است . با وجود این سابقه طولانی، عمر حسابداری نوین به قرون وسطی و انقلاب صنعتی در اروپا محدود می شود. عصری که افزایش چشمگیر تولیدات صنعتی، رونق مبادلات تجاری و تولد موسسات و شرکت های بزرگ را به ارمغان آورد. از این تاریخ بود که دیگر اداره کنندگان موسسات و شرکت ها لزوما صاحبان آن نبودند.سرمایه گذاران نگران اندوخته هایشان، مدیران در اندیشه ارزیابی عملکردهای خود و دولت ها در فکر تامین مخارج اداره مملکت و بانک ها و موسسات اعتباری نگران وصول مطالباتشان، همه و همه نیازمند اطلاعاتی بودند که فراهم کردن آنها با روش های قبلی ممکن نبود و این عوامل باعث ابداع روش ها، پذیرفتن قراردادها و اصول و موازینی شد که تدوین این اصول و روش ها، حسابداری نوین را پایه گذاری کرد . بررسی تحولات سیستم های حسابداری در ایران خود نیازمند تحقیقی پردامنه است و آنچه در این رساله به آن پرداخته شده، مروری بر تاریخچه سیستم های اطلاعات حسابداری در ایران و اطلاعاتی که در این زمینه انتشار یافته و در دسترس بوده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NASMEA14_040 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1368973/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی آبادی، مهین،1400،مروری بر تاریخچه سیستم های اطلاعات حسابداری در ایران،چهاردهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری،بابل،https://civilica.com/doc/1368973
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، علی آبادی، مهین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، علی آبادی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۹. تبصره «۱۵» (پیشنهاد الحاق یک بند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۵ . درآمدها و اعتبارات استانی (ویرایش اول)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۸ . جدول تبصره (۱۴)) ارزیابی ارقام ردیف ها و نحوه انعکاس منابع و مصارف جدول تبصره (۱۴) در بودجه عمومی) (ویرایش اول)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک بند به تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.