سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ISCELEC06_024
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 151
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله یک روش مرز مستور ترکیبی برای شبیه سازی جریان تراکم پذیر
چکیده مقاله:
در این مقاله ، یک روش مرز مستور ترکیبی (IBM) را برای شبیه سازی جریان های لزج تراکم پذیر دو بعدی ارائه شده است. رویکرد پیشنهادی ترکیبی از روش مرز مستور شرط مرزی اعمال شده و روش جریمه میباشد. روش شرط مرزی اعمال شده بر اساس تصحیح مومنتوم، دما، چگالی و فشار در نزدیکی مرز مستور میباشد. با اینکه در این روش جریان به درون جسم نفوذی ندارد و جریان مادون صوت به درستی شبیه سازی میشود اما در حالت مافوق صوت دارای اشکال می باشد، بطوری که ناحیه ویک پشت جسم را از لحاظ فیزیکی به درستی شبیه سازی نمیکند. از طرفی روش جریمه، محیط داخل جسم را به عنوان محیط متخلل با نفوذپذیری بسیار پایین در نظر میگیرد. این روش هم در جریان مادون صوت و هم مافوق صوت ناحیه ویک را به خوبی شبیه سازی میکند، اما خطوط جریان به درون جسم نفوذ دارند به گونه ای که سطح حائلی بین جریان داخل و خارج وجود ندارد. در روش حاضر، با ترکیب این دو روش، ویژگیهای مثبت آنها لحاظ و اشکالات آنها برطرف شده است. روش حاضر با استفاده از روش حجم محدود و روش E-CUSP اجرا شده است. برای بررسی عملکرد این روش، جریان هایی حول اجسام دوبعدی شبیه سازی و با دیگر نتایج عددی و تجربی دیگر مطالعات مقایسه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ISCELEC06_024 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1364755/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی نیا، سیدابوالفضل و امداد، همایون،1400،یک روش مرز مستور ترکیبی برای شبیه سازی جریان تراکم پذیر،ششمین کنگره بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک،تهران،https://civilica.com/doc/1364755
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، موسوی نیا، سیدابوالفضل؛ همایون امداد)
برای بار دوم به بعد: (1400، موسوی نیا؛ امداد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه راهکار جهت تمدید ناشی از تاخیر در پرداخت صورت وضعیت های تعدیل در قراردادها
- یکپارچه سازی طراحی اقتصادی-آماری نمودار کنترلی و سیاست تعویض دوره ای با تعمیر حداقلی تحت پارامترهای نامعلوم
- مدلسازی و شبیه سازی رفتار دینامیکی یک نمونه زنجیره سوپاپ
- تحلیل مکانیکی اجزای کاهنده سرعت یک نمونه فلومتر توربینی
- تاثیر بار برشی بر کمانش الاستوپلاستیک صفحات مستطیلی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- طراحی و استقرار ساز و کار لازم برای انتخاب تجهیزات و ارزیابی مشخصات فنی آن ها با هدف کاهش تلفات انرژی الکتریکی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- تدوین روش استخراج هزینه راه اندازی انواع واحدهای نیروگاهی و ارائه شرایط و محدودیت های فنی جبران سازی وسیع توان راکتیو در عملکرد ژنراتورهای نیروگاهی
- سازه ها و تجهیزات صنعت برق (تولید، انتقال و توزیع)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.