سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: VCCONF01_034
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 146
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر هماهنگ سازی استراتژی های تجاری فناوری اطلاعات و بازاریابی بر عملکرد شرکت، مورد مطالعه: شرکت خودرو سازی سایپا
چکیده مقاله:
هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی تاثیر هماهنگ سازی استراتژی های تجاری فناوری اطلاعات و بازاریابی بر عملکرد خودروسازی سایپا است. جامعه آماری در این پژوهش، کلیه مدیران سه سطح ارشد، میانی و عملیاتی شرکت خودروسازی سایپااستان تهران می باشد که از این بین، ۱۳۰ به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردیدند. از نظر نحوه گردآوری داده هایپژوهش، پژوهش حاضر جزء تحقیقات توصیفی، از نظر جمع آوری داده ها، پژوهش میدانی محسوب می شود. برای تجزیه وتحلیل داده ها از روش مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار SPSS ۲۳ و SMARTPLS۳ استفاده گردید. نتایج تحقیق حاضر حاکی از این است که همسویی استراتژی های سه گانه کسب و کار، بازاریابی و فناوری اطلاعات شرکت می تواند برعملکرد شرکت تاثیر معنادار دارد. جهت گیری استراتژی های کسب و کار می تواند بر عملکرد شرکت تاثیر مثبت و معنادار دارد.جهت گیری استراتژی های بازاریابی میتواند بر عملکرد شرکت تاثیر مثبت و معنادار دارد.جهت گیری استراتژی های فناوریاطلاعات می تواند بر عملکرد شرکت تاثیرمثبت و معنادار دارد.
کلیدواژه ها:
هماهنگ سازی استراتژی های تجاری فناوری اطلاعات ، بازاریابی و عملکرد خودرو سازی سایپا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا VCCONF01_034 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1359392/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدیان، فرناز و علیقلی، منصوره،1400،تاثیر هماهنگ سازی استراتژی های تجاری فناوری اطلاعات و بازاریابی بر عملکرد شرکت، مورد مطالعه: شرکت خودرو سازی سایپا،اولین کنفرانس ملی سرمایه گذاری جسورانه (تامین مالی و مدل های ارزیابی)،تهران،https://civilica.com/doc/1359392
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، محمدیان، فرناز؛ منصوره علیقلی)
برای بار دوم به بعد: (1400، محمدیان؛ علیقلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- پیاده سازی شبیه ساز کنترل مبتنی بر داده ترانسفورماتور جامع هوشمند
- آینده پژوهی تکنولوژی بلاک چین (زنجیره بلوکی) در صنعت برق
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.