سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICOC04_065
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 189
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثر بر توسعه صادرات پسته (مرور ادبیات)
چکیده مقاله:
اهمیت صادرات بر توسعه اقتصادی بر هیچ کس پوشیده نیست و اهمیت توسعه صادرت نفتی در ایران نیز چالشی است که از دیرباز موضوع تحقیقات و پروژه ها بوده است. ایران مملو از باغ ها و زمین های کشاورزی است و محققان به مزیت رقابتی کشورمان برای صادرات محصولات کشاورزی تاکید داشته اند. در این میان، پسته ایران، یکی از محصولاتی است که از موقعیت بسیار ویژه در بازارهای مصرفی پسته در جهان قرار دارد و به نوعی شناخته شده است. معهذا صادرات پسته نیاز به راهبردهایی برای توسعه دارد. تحقیق کنونی از نوع مروری است که با روش مطالعه کتابخانه ای انجام شده است. در این تحقیق، با مطالعه پیشینه پژوهش (به طور خاص پایان نامه ها و رساله ها) در خصوص صادرات پسته ایران، شاخص های مورد بررسی در توسعه صادرات پسته استخراج و به دو دسته اقتصادی و غیراقتصادی تقسیم شده است. نتایج نشان داد که اگرچه بیشتر تحقیقات به شاخص های اقتصادی مانند نرخ ارز، تولید ناخالص داخلی و ... اشاره داشته اند اما شاخص های غیراقتصادی نظیر کیفیت و بسته بندی نیز باید در بازار رقابتی مورد توجه قرار گیرد. پیشنهاد می شود که در تحقیقات آینده، شاخص های مربوط به صادرات پسته از تحقیقات خارجی استخراج و با شاخص های کنونی مقایسه و راهبردهایی که کشورهای صادرکننده برتر پسته جهان در پیش گرفته اند، در ایران بومی سازی و پیاده شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICOC04_065 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1354171/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برمر، نیما،1400،عوامل موثر بر توسعه صادرات پسته (مرور ادبیات)،چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی،تهران،https://civilica.com/doc/1354171
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، برمر، نیما؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، برمر؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- پیاده سازی شبیه ساز کنترل مبتنی بر داده ترانسفورماتور جامع هوشمند
- شناسایی استانداردهای مورد نیاز جهت ارتقای سیستم کنترل و پایش واحدهای گازی جهت پیوست در اسناد مناقصات
- امکان سنجی استفاده از مجازی سازی (همزاد دیجیتال) در صنعت برق
- آینده پژوهی تکنولوژی بلاک چین (زنجیره بلوکی) در صنعت برق
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.