تاثیر الیاف پلی پروپیلن با نسبتهای متفاوت طول به قطر بر روی خواص تازه و سخت شده ی بتن خودتراکم سبک حاوی سبکدانه های رس منبسط شده
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بتن سبک
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,914
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
LWCONCRETE01_051
تاریخ نمایه سازی: 5 اسفند 1390
چکیده مقاله:
یکی از روش های ساخت بتن سبک، استفاده از سبکدانه های طبیعی و مصنوعی است. استفاده از سبکدانه ها در ساخت بتن امکان کسب مقاومت سازه ای و همچنین مقاومت های بالا در کنار کاهش قابل ملاحظه در وزن مخصوص بتن فراهم می کند. این مزیت در بتن های سبک سازه ای، موجب کاهش بار مرده ی ساختمان ها و به تبع آن کاهش در ابعاد مقاطع سازه ای می شود. بتن های ساخته شده با استفاده از مصالح سبکدانه علی رغم مزایای مذکور به دلیل ساختار متخلخل سنگدانه ها، دارای مقاومت کمتری از بتن های معمولی می باشند. محققین جهت بهبود عملکرد بتن سبکدانه، استفاده از الیاف پلیمری و فولادی را مورد مطالعه قرار داده و به کار بسته اند. از طرفی استفاده از الیاف در بتن های خودتراکم شدیدا از کارایی بتن ها می کاهد. خواص ظاهری و میزان مصرف الیاف پارامترهایی هستند که علاوه بر خواص بتن تازه، خصوصیات بتن سخت شده را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. در این تحقیق ابتدا ساخت بتن خودتراکم سبک سازه ای با استفاده از سبکدانه های رس منبسط شده ( لیکا) انجام شده و سپس با اضافه کردن الیاف با نسبتهای طول به قطر 300، 600 و 950 در میزان های 0.1و 0.2 درصد حجم بتن به مخلوط بتن، اثر آن ها بر خواص بتن تازه و سخت شده بررسی می گردند. آزمایشهای بتن تازه شامل اسلامپ، T500، قیف v شکل و جعبه یL شکل و آزمایش های بتن سخت شده شامل مقاومت فشاری، مقاومت کششی، مقاومت خمشی مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه ها در شرایط مرطوب عمل آوری شده و نتایج آزمایش های بتن سخت شده در سنین 7، 14 و 28 روزه ارائه شده است. نتایج نشان می دهد با افزایش نسبت طول به قطر به ازای هر یک از مقادیر الیاف از کارایی بتن تازه کاسته شده است. اضافه کردن الیاف سبب افزایش مقاومت کششی و خمشی نسبت به طرح شاهد شده و بیشترین افزایش در طرح حاوی 0.2 درصد الیاف با نسبت طول به قطر 600 مشاهده شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ملک محمد رنجبر تکلیمی
استاد یار گروه مهندسی عمران، دانشگاه گیلان ، دانشکده فنی ،رشت
سید حسین قاسم زاده موسوی نژاد
استاد یار گروه مهندسی عمران، دانشگاه گیلان ، دانشکده فنی ،رشت
محمد آرایشگر
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه گیلان ، دانشکده فنی ، رشت
سروش عیسی پور
کارشناسی مهندسی عمران، دانشگاه گیلان ، دانشکده فنی ، رشت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :