نانوذرات پالادیوم نهش یافته بر روی کیتوسان آرایش یافته با لیگاند بعنوان کاتالیست موثر در هیدروژناسیون روغنهای پلی آلفاالفین

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 254

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

POLYMER06_094

تاریخ نمایه سازی: 24 آذر 1400

چکیده مقاله:

از آنجا که هیدروژناسیون روغنهای پلی آلفاالفین در بهبود توسعه کاربری صنعتی آنها نقش موثری ایفا میکند؛ در این تحقیق، کاتالیست دوستدار محیط زیست بر پایه کیتوسان برای هیدروژناسیون این دسته از روغنها در شرایط ملایم توسعه داده شده است. برای سنتز این کاتالیست ابتدا کیتوسان به وسیله لیگاند مناسب اصلاح گردید و سپس نانوذرات پالادیم بر روی پایه نهش یافتند. بررسی ها نشان دادند که ۵ درصد وزنی این کاتالیست می تواند روغن پلی آلفااولفین را تحت فشار هیدروژن ۸ بار، دمای ۱۳۰ درجه سانتیگراد با بهره ۹۸% هیدروژنه نماید.

نویسندگان

مونا آل اسحاق

پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، تهران، ایران

سماحه سجادی

پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، تهران، ایران

حسن عربی

پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، تهران، ایران

نعیمه بحری لاله

پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، تهران، ایران