ذخیره سازی و نگهداری رمزپول ها با کیف های دیجیتال

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 140

فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_EGHSN-5-18_004

تاریخ نمایه سازی: 15 آذر 1400

چکیده مقاله:

رمزپول ها به عنوان یکی از محصولات فناوری بلاک چین دارای چالش های راهبردی زیادی همچون نگهداری و ذخیره سازی هستند که به دغدغه ای برای فعالان این عرصه تبدیل شده که می تواند دارایی کاربران و امنیت سرمایه گذاران را تهدید کند. ذخیره سازی این رمزپول ها غالبا از طریق ابزارهایی با نام کیف پول دیجیتال صورت می گیرد که انواع و اقسام مختلفی دارد؛ لذا هدف این تحقیق شناخت ویژگی های انواع کیف پول دیجیتال با توجه به نوع نیاز کاربران جهت مدیریت بهتر رمزپول ها است.روش تحقیق از نوع توصیفی- پیمایشی بوده و داده های پژوهش با ابزار پرسشنامه جمع آوری شده و پاسخ ها طبقه بندی شده در طیف لیکرت از یک تا پنج می باشد. جامعه آماری، خبرگانی هستند که در زمینه بلاک چین و رمزپول ها در دانشگاه ها، بانک ها و پژوهشکده ها فعالیت داشته اند این افراد با توجه به تازگی موضوع رمزپول ها به خصوص بخش کیف پول دیجیتال، بسیار محدود بوده و محﻘق موفق به شناسایی ۲۰ نفر شد؛ بدین ترتیب حجم نمونه همان ۲۰ نفر در نظر گرفته شد. جهت روایی پرسشنامه از تائید نخبگان امر استفاده شده و پایایی آن توسط ضریب آلفای کرونباخ با استفاده از نرم افزار SPSS.۲۶ محاسبه گردید.یافته های تحقیق حاکی از آن است که از بین ۵ نوع کیف پول (سخت افزاری، تحت وب، موبایلی، دسکتاپ و کاغذی) جهت انتخاب یک کیف پول دیجیتال، داشتن امنیت کیف پول، دسترس پذیر بودن، آفلاین یا آنلاین بودن، پشتیبانی از انواع رمزپول ها، قیمت کیف پول و هزینه تراکنش ها، رابط کاربری و پشتیبان گیری از کلیدهای خصوصی از اولویت های بالاتری برخوردارند و در پایان نیز روند نمایی برای انتخاب کیف پول مناسب هر فرد ارائه شده است.

نویسندگان

محمد بابک

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی سایبر، دانشکده مدیریت راهبردی، دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، تهران، ایران

امیر مسعود سعادتمند

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی سایبر، دانشکده مدیریت راهبردی، دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، تهران، ایران.

محمدرضا مرادی

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی سایبر، دانشکده مدیریت راهبردی، دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، تهران، ایران.