نکات اجرایی درطراحی و پیاده کردن قوسهای کلوتوئید و لیمنسکات

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تصادفات جاده ای، سوانح ریلی و هوایی
  • کد COI اختصاصی: NCRRAF02_100
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2685
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین کیامهر

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان

چکیده

یکی از عوامل مهم در بروز حوادث جاده ای و ریلی وجود مشکلات طراحی و اجرا در طرح هندسی مسیر می باشد قوسهای اتصال یکی از مهمترین اجزا طرح هندسی در مسیرهای راه و راه آهن می باشند و استفاده درست از آن می تواند نقش موثری را درکاهش حوادث ناشی از نقص طرح هندسی مسیر داشته باشد دراین میان اصلاح هندسی مسیرهای موجود و استفاده از قوسهای اتصال بجای قوسهای دایروی می تواند در برنامه کاهش حوادث جاده ای موثر باشد دراین مقاله ضمن مرور اجمالی اصول طراحی و پیاده کردن انواع قوسهای اتصال مشکلات اجرایی این قوس در پساده کردن مسیر درحالت مانع دید مورد بررسی قرار میگیرد روش طراحی و محاسبه قوس لیمنسکات و پیاده کردن آن با جزئیات کامل تشریح می شود درادامه استفاده از قوسهای شبدری و لیمنسکات درتقاطع های غیرهمسطح تشریح می گردد سپس مزایای استفاده از قوسهای اتصال لیمنسکات در مقایسه با قوس کلوتوئید درمسیرهای راه و راه آهن مورد بحث قرار میگیرد.

کلیدواژه ها

قوس اتصال، کلوتوئید، سهمی، لیمنسکات، شبدری، نقشه برداری، طرح هندسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.