ارزیابی وضعیت ایمنی تونلهای راه بروش سلسله مراتبیAHP مطالعه موردی محور کرج - چالوس

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تصادفات جاده ای، سوانح ریلی و هوایی
  • کد COI اختصاصی: NCRRAF02_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1588
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین کیامهر

عضو هیئت علمی گروه نقشه برداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

محمدرضا احدی

عضو هیئت علمی پژوهشکده حمل و نقل

شهاب الدین غزائی

کارشناس ارشد راه و ترابری

چکیده

به منظور ارزیابی وضعیت ایمنی تونلهای راه به جهت پیشگیری از وقوع تصادفات درتونل ها عوامل مختلف و تاثیر گذار در ایمنی تونلهای راه مورد بررسی و مطالعه قرارگرفتند. روشنایی تونل وجود قوس درمحدوده تونل روسازی داخلتونل زهکش و عایق کاری تونل و علایمافقی و عمودی ترافیکی به عنوان مهمترین عوامل مشخص شدند. با وزندهی به این عوامل براساس تحلیل سلسله مراتبی میزان تاثیر هریک از عوامل تعیین گردید و باانجام بازدید ایمنی و نمره دهی به وضعیت موجود هریک از عوامل شاخص ایمنی تونل ها تعیین می گردد و برای نمونه تونلهای محور کرج چالوس مورد ارزیابی وضعیت ایمنی قرار میگیرند نتایج تحقیق بیانگر این نکته بود که بیشترین اثر را در شاخص ایمنی تونل ها معیار روشنایی و قوس در مسیر تونل دارند و می توان با اصلاح و بهسازی این دو شاخص های ایمنی را بطور قابل توجه افزایش داد.

کلیدواژه ها

ارزیابی ایمنی، ایمنی تونل، بازدید ایمنی، شاخص ایمنی، فرایند تحلیل سلسله مراتبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.