بررسی تطبیقی آموزش آنلاین کشورها در دوران کرونا

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: همایش ملی مطالعات برنامه درسی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CCSA01_182
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 526
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب جهانگرد

دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی، گروه علوم تربیتی، واحدکرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران.

زهرا زین الدینی میمند

استادیارگروه علوم تربیتی واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمان، ایران.

چکیده

در سراسر جهان برنامه های آموزشی به دلیل گسترش ویروس کرونا دچار تغییر و تحولات اساسی شده و از آموزش آنلاین به عنوان برجسته ترین شیوه آموزشی ، در مدارس و دانشگاه های سراسر جهان استفاده شده است. بدین منظور مقاله حاضر با هدف بررسی فرصت ها و چالش های آموزش آنلاین در کشورهای مختلف در دوره کرونا به روش مطالعه مروری انجام ارائه می گردد. نتایج حاصل از بررسی پژوهش های انجام شده در کشورهای( ایران ،چین ، ترکیه ، کانادا، ژاپن ، هند، فیلیپین ، پاکستان و کره جنوبی) نشان داده است که تعطیلی مدارس و دانشگاه ها در سطح کشورها باعث اخلال در آموزش دانش آموزان و دانشجویان در سراسر جهان شده است. برخی از فرصت های آموزش آنلاین عبارتند از : امکان عدم حضور فیزیکی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، امکان دسترسی به درس در هرزمان و مکان، استفاده از ارزشیابی آنلاین . همچنین برخی از چالش هایی که افراد با آن روبرو می شوند عبارتند از : عدم وجود ارتباط و تعامل کافی بین مربی و فراگیر، عدم وجود پیگیری منظم دوره ها ، نتایج غیرواقعی ارزشیابی های تحصیلی ، همچنین دسترسی نداشتن به اینترنت پرسرعت و امکانات دیجیتال.

کلیدواژه ها

آموزش آنلاین، کرونا، فرصت ها، محدودیت ها.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.