تشخیص خودکار تقلب بدون نظارت در بیمه آسیا با استفاده از رتبه بندی طیفی فازی به منظور کشف ناهنجاری : مطالعه موردی شرکت سولیکو کاله

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم انسانی ، مدیریت و کارافرینی ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF08_104
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 601
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرید محمودزاده مقدم

دانشگاه: فردوسی مشهدرشته ی تحصیلی: مهندسی صنایع گرایش: صنایع مقطع: کارشناسی ارشد

بهروز حبشی

دانشگاه: موسسه آموزش عالی سبزرشته ی تحصیلی: مدیریت صنعتی گرایش: تولید و عملیات مقطع: کارشناسی ارشد

چکیده

صاحبنظران صنعت بیمه معتقدند تقلب، بلای خانمانسوز این صنعت خواهد بود. روشهای گوناگونی طی سالها برای کشف تقلب به کار گرفته شده است که یکی از آنها، سیستم خبره فازی نام دارد. سیستمهای خبره شناسایی تقلب با تکیهبر پایگاه دانشی که مستخرج از خبرگان است، به شناسایی تقلب میپردازند. البته به دلیل ماهیت پنهان پدیده تقلب، دانش و قضاوت خبرگان مبتنی بر شواهد و اطلاعات کیفی است که اغلب واژه های کلامی را برای توصیف رفتار متقلبانه به کار میبرند. در مدل ارائه شده، از میان ۶۱ معیار کمی و کیفی شناسایی شده کشف تقلب در بیمه بدنه خودرو و بیمه شخص ثالث بر اساس نظر خبرگان ۱۷ معیار که از اولویت بالایی برخوردار بودند، در قالب هشت عامل دسته بندی شدند. در سیستم پیشنهادی برای استنتاج فازی، از الگوریتم ممدانی استفاده خواهد شد. درنهایت پس از طراحی و پیادهسازی سیستم در چند شرکت بیمه آسیا مرتبط با شرکت سولیکو کاله، اعتبار آن از طریق پرسشنامه استاندارد سنجیده خواهد شد.

کلیدواژه ها

بیمه آسیا، شرکت سولیکو کاله، تشخیص خودکار تقلب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.