چگونه توانستیم مشکل خواندن دانش آموز کلاس اول ابتدایی را برطرف کنیم؟
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_202
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 298
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان اصفهان، مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) کاشان
دانشجوی کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان اصفهان، مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) کاشان آموزشگاه ابتدایی مرضیه الزهرا (س)
چکیده
با توجه به اینکه خواندن از مهمترین جنبه های زبان به شمار میرود و مهارت پایه محسوب میشود؛ از طرفی اساسی ترین مشکلاتی که کودکان دارای اختلال یادگیری با آن مواجه هستند، ناتوانی در امر خواندن است و ما نیز در ازریابیهای صورت گرفته از دانش آموزان، متوجه دانش آموزی شدیم که در امر خواندن ضعیف عمل میکرد؛ بنابراین تصمیم گرفتیم که مشکل خواندن دانش آموز پایه ی اول ابتدایی را برطرف کنیم. برای این کار از شیوه ی اقدام پژوهی بهره گرفتیم. برای جمع آوری اطلاعات از روشهای مشاهده، مصاحبه با مربیان و والدین، بررسی عملکرد دانش آموز و مطالعات علمی استفاده شد و علل مشکل دانش آموز نمایان شد و راهکارهایی در این زمینه ارائه شد. با استفاده از راهکارهایی به منظور تقویت تلفظ و زبان شفاهی، حافظه و دقت دیداری، حافظه شنیداری، پس از برگزاری ۱۰ جلسه آموزش برای دانش آموز و مشاهده ی عملکرد او در طول و در پایان فرایند اجرا، مصاحبه با معلم و مادربزرگ دانش آموز و پس از برگزاری آزمون نهایی، یافته ها حاکی از پیشرفت او در فرایند خواندن بود؛ به گونه ای که نتایج حاصل از آزمون نهایی نشان داد، فراوانی اشتباهات امیرعباس در امر خواندن از ۱۹ مولفه به ۴ مولفه رسید.کلیدواژه ها
مهارت خواندن، اختلال یادگیری، اقدام پژوهیمقالات مرتبط جدید
- تطبیق ویژگی های شخصیتی مدیران مدارس موفق با سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)
- منزلت و کرامت زن از منظر آیت الله خامنه ای
- شناسایی ، پیشگیری و کاهش آسیب های فضای مجازی بین نوجوانان و جوانان
- نقش مدارس الگو در بهبود خودکارآمدی و ارتقای هوش هیجانی دانش آموزان
- ساختار مدیریت تحول آفرین در مدارس الگو (مدیریت و مدرسه الگو)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.