سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: EBRCCONF01_062
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 123
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازنمایی عدالت جنسیتی در تصاویر کتب عربی دوره متوسطه دوم
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر هدف خود را بر بازنمایی عدالت جنسیتی در تصاویر کتب درسی جدید التالیف عربی دوره متوسطه دوم در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ متمرکز کردهاست و بر اساس اینکه برنامه درسی راهبرد و رهیافتی بدیهی در راستای مفهوم عدالت جنسیتی است، به بررسی میزان توجه به تصاویر جنسیتی به تفکیک هردو جنسیت پرداختهاست. روش پژوهش حاضر تحلیل محتوای توصیفی است. روش جمع آوری داده ها به صورت کمی بوده است. جامعه آماری شامل تصاویر دارای ادانش آموز در کتب مذکوراست. نمونه آماری برابر با جامعه آماری در نظر گرفته شده است. ابزار پژوهش فرم تحلیل محتوای توصیفی تصاویر است. داده های پژوهش حاکی از آن است که اختلاف چشمگیری و حدود سه برابری، میان فراوانی تصاویر دختران و پسران در کتب مورد بررسی، مشاهده گردید، که بیانگر توجه بیشتر به جنسیت پسر و نقش پررنگ تر آنها در کتب عربی متوسطه دوم است. بیشترین و کمترین تبعیض جنسیتی در تصاویر به ترتیب در پایه های دهم و یازدهم مشاهده شد. باید در نظر داشت که سیستمها و فضای آموزشی در مدارس، نقش مهمی در آمادگی دانش اموزان جهت ورود به جامعه و بازار کار دارند به همین منظور اصلی ترین راهکار، مهیا کردن فرصتهای برابر و عادلانه آموزشی و مهارت ها است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EBRCCONF01_062 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1293536/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کندری، آوا و علیزاده، زهرا،1400،بازنمایی عدالت جنسیتی در تصاویر کتب عربی دوره متوسطه دوم،اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت،بندرعباس،https://civilica.com/doc/1293536
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کندری، آوا؛ زهرا علیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1400، کندری؛ علیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تبیین مکتب لیبرالیسم با تاکید بر نظریه صلح پایدار کانت
- اقذام پژوهی رویکردی سازنده در جهت اثربخشی برنامه های آموزشی
- آسیب شناسی عدم تمایل معلمان به بهره گیری از فناوری های نوین آموزشی و راهکارهای کاهش آن
- امید و تاب آوری و بهزیستی روانشناختی با عملکرد تحصیلی در دانش آموزان شهر سمیرم
- مقایسه سلامت روانی، افسردگی و امید به زندگی افراد بهبودیافته از کرونا و افراد غیرمبتلا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۱۰) سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴) بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به ماده (۹) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش وپرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره «۱۰» ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.