سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: JR_ESTJ-23-4_009
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 77
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی و توسعه یک سامانه اطلاعات مکانی فرا گستر به منظور مدیریت اتلاف انرژی ساختمان های مسکونی (محدوده موردمطالعه: شهرستان شهریار- شاهد شهر)
چکیده مقاله:
زمینه و هدف : محدود بودن منابع انرژی و لزوم صرفه جویی در مصرف آن بهینه سازی انرژی در بخش ساختمان را ضروری می سازد. در این راستا با توجه به فقدان روشهای مناسب طراحی و توسعه فناوری های نوین فراگستر باهدف اندازه گیری اتلاف انرژی ساختمان دارای اهمیت خاصی می باشد. هدف از این پژوهش بررسی اتلاف انرژی ساختمان های مسکونی با طراحی و به کارگیری یک نمونه کاربردی مبتنی بر سیستم اطلاعات مکانی فراگستر[۱] می باشد روش بررسی: تعدادی واحد مسکونی نمونه با شرایط هندسی و فیزیکی تقریبا یکسان درنظرگرفته شد. به منظور بررسی اتلاف انرژی سامانه مدیریت انرژی فراگستر[۲] که شامل حس گر گرمایی LM۳۵ حس گر GPS، برد GSM می باشد طراحی و توسعه داده شد. مراحل این تحقیق شامل طراحی مفهومی سامانه مدیریتی انرژی، جمع آوری اطلاعات، پردازش اطلاعات و تهیه نقشه های اتلافی در محیط GIS می باشد. همچنین به منظور نمایش اطلاعات حرارتی از نرم افزار توسعه داده شده در محیط تلفن همراه و رایانه استفاده شد. یافته ها: برای به دست آوردن مقدار اتلاف انرژی پنجره های ساختمانهای موردبررسی ضریب انتقال حرارت kave بر دادههای اندازه گیری شده اعمال شد و میزان اتلاف انرژی هر بخش محاسبه شد. نتایج اندازه گیری نشان داد آشپزخانه های ساختمانهای مسکونی موردبررسی با داشتن مقادیر ۴۰۶/۱ بیشترین میزان اتلاف را داشته است بعدازآن اتاق ها با مقادیر ۰۹۷/۱ و حال پذیرای با مقادیر ۹۳۵/۰ درمرتبه بعدی قرارگرفته اند. بحث و نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان داد اکثر ساختمان های موردبررسی از جنبه استانداردهای انرژی بهینه نبوده و منابع انرژی از آن ها اتلاف می شود. همچنین یکی از منابع اصلی اتلاف انرژی ساختمانهای مسکونی موردبررسی پنجره ها می باشند که راندمان پایینی برای نگه داری انرژی دارند. [۱]- Ubiquitous GIS [۲]- Ubiquitous Energy Management system
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_ESTJ-23-4_009 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1292429/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، رسول و صادقی نیارکی، ابوالقاسم و بیک پور، شهرام،1400،طراحی و توسعه یک سامانه اطلاعات مکانی فرا گستر به منظور مدیریت اتلاف انرژی ساختمان های مسکونی (محدوده موردمطالعه: شهرستان شهریار- شاهد شهر)،https://civilica.com/doc/1292429
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، محمدی، رسول؛ ابوالقاسم صادقی نیارکی و شهرام بیک پور)
برای بار دوم به بعد: (1400، محمدی؛ صادقی نیارکی و بیک پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Asgharyan Najaf abadi, S., and Ghasemzadeh h., ۲۰۱۶. Prioritization of ...
- Kyanfard, F., Lashkaripour, G., Hafezi, Moghaddas, N., ۲۰۱۳. Selection of ...
- Hejazi, S. A., ۲۰۱۵. Urban Landfill site selection by using ...
- Guiqin W., Li Q., Guoxue L., Lijun C., ۲۰۰۹. Landfill ...
- Babalola A. and Busu I., ۲۰۱۱. Selection of landfill sites ...
- Balasooriya B., Vithanage M., Nawarathna N. J., Kawamoto K., Zhang ...
- Chabuk A., Al-Ansari N., Hussain H. M., Knutsson S., Pusch ...
- Momeni, M., Mobaraki, A., Jenabi, N., ۲۰۱۳. Land planning and ...
- Management and Planning Organization of Iran, ۲۰۰۱. Design, implementation, maintenance ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.